Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1. Amatör Lig fikstürü çekildi

Bu haberin fotoğrafı yok
1. Amatör Lig fikstürü çekildi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’nda 17 kulüp yöneticisinin katılımıyla, 1. Amatör Lig fikstür belirleme toplantısı gerçekleştirildi. İki grupta oynanacak ligin Ekim ayının ilk haftasında başlanmasına karar verildi

1. Amatör Ligin fikstürü, ligin başlayacağı tarihi ve kaç grupta oynanacağını belirlemek için yapılan toplantı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Afyonkarahisar Başkanılığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya 17 takımın yöneticisi katılırken toplantının açılışında konuşan ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün, kulüplere uyarılarda bulundu. Saha içinde bulunması gereken yöneticiler hakkında uyarıda bulanan Akgün, “Sahaya gelecek olan yöneticiler konusunda bu sezon biraz daha hassas davranılmasını rica ediyorum. Takım kaptanı ya da herhangi bir oyuncu evrak imzalama yetkisine sahip değildir. 2 yönetici yerine 3 yönetici belirleyin. Müsabakaya gelecek yöneticinin işi çıkar, aynı anda ikinci yöneticinin de işi çıkabilir. Bu konu da devreye 3. yönetici girer ve takımın o maçta hükmen mağlup olmasını engeller.” dedi.
Akgün’ün yaptığı açılış konuşması ve uyarılardan sonra, grup sayısı konusu gündeme alındı. 2 kişi dışında 15 yöneticinin iki grup istemesi üzerine 1. Amatör Lig için iki grup oluşturuldu. Ligin sonunda ilk üçe girecek takımlar Play-Off müsabakası oynayacak. Play-Off’larda da ilk 3’e giren takımlar ise Süper Amatör Lige yükselecek.
3-4 Ekim tarihlerinde başlayacak olan 1. Amatör Ligin A Grubu’nda seri başı olarak Ballık Gençlikspor, Sinanpaşa Belediyespor, Ahmetpaşaspor, takımları belirlenirken Akcinspor, Gezlerspor, Küçükçobanlıspor, Sadıkbeyspor ve Susuz Belediyespor A Grubu’nu oluşturan diğer takımlar.
B Grubu’nda seri başı takımları Dinar Tatarlıspor, Çağlayan Belediyespor takımları yer alırken Akören Belediyespor, Beyyazı Belediyespor, Erkmenspor, Fethibey Belediyespor, Işıklar Belediyespor, Karşıyakaspor, Sülünspor B Grubu’nu oluşturan takımlar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti