Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1. Amatör’de Play-Off heyecanı başladı

1. Amatör’de Play-Off heyecanı başladı
1. Amatör’de Play-Off heyecanı başladı

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden 6 takım hafta sonu oynanan 3 maçta karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda 13 gol atılırken toplamda da 2 kırmızı kart çıktı.
Evcilerspor ile Nuribey Belediyespor arasında oynanan maçta Nuribey farklı galibiyeti kaçırdı. Nuribey’in golünü takım arkadaşlarına kızan Sefa Akçiçek kaydetti. Orta sahadan topu alıp rakiplerini tek tek geçerek ilerleyen Sefa ceza sahasına girdiği sırada şutunu çekti ve golünü attı. Maçın başından sonuna kadar birçok kez Evciler kalesini döven Nuribey golü 85. dakikada kaydetti. Nuribey aldığı 3 puanla liderlik koltuğuna oturmayı bildi.
EN GOLLÜ MAÇ
5-4 TAMAMLANDI
Grubun en gollü maçı Çağlayan Belediyespor ile Bayatsporarasında geçti. İlk yarısı 2-2 tamamlanan maçın ikinci yarısında Bayatspor 4-4 eşitliği yakalasa da Çağlayan bir gol daha buldu ve maçı 5-4 kazandı. Çağlayan Belediye’nin gollerini Ali (2), Sebahattin, Osman ve Metin kaydetti. Bayat’ın gollerini de Veysel (3), Lütfi attı. Ayrıca 90. dakikada Alihan Sütçü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
3. MAÇTA HOCALAR GALİP
Grubun üçüncü maçında Hocalar Belediyespor ile Karşıyakaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 10 dakikada iki gol bulan Hocalar Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Hocalar’ın gollerini Yahya Arslan ve Ahmet Yalın kaydetti. Karşıyaka’nın golünü Mehmet Erdem atarken 81. dakikada Karşıyaka’nın yedek kulübesinden Ahmet Aktaş direkt kırmızı kartla ihraç edildi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi