Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Kasım seçimi tek başına iktidarı getirecek

1 Kasım seçimi tek başına iktidarı getirecek
1 Kasım seçimi tek başına iktidarı getirecek

AK Parti eski Milletvekili Ahmet Koca, 2 seçim arasındaki dönemi kendince “fetret dönemi” olarak tanımladığını, ancak o dönemin bittiğini belirtti. Koca, 1 Kasım seçimlerinin beraberinde tek başına iktidarı getireceğini açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) eski Milletvekili Ahmet Koca, AK Parti yöneticileri Mehmet Yetkinakın, Mehmet Albayrak ve İsmail Gelişgen ile Kocatepe Gazetesini ziyaret ettiler.
OYLAR AK PARTİ’YE
GERİ DÖNECEK
Danimarka dönüşü seçim çalışmalarını Afyonkarahisar genelinde sürdüren AK Parti Milletvekili Ahmet Koca ve beraberindeki AK Partililer süreci değerledirdiler. İstikrarsızlığı tadan seçmenin 1 Kasım seçimlerinde tekrar AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyacak biçimde destekleyeceğini söyleyen Koca; “Korku ya da başka sebeplerle son seçimde AK Parti’ye oy vermeyen seçmenlerimizin yeniden AK Parti’ye yöneldiklerini görmekten mutluyuz. Hakikaten de bizim Bolvadin’de seçmenlerimiz partimize oyunu verecekler. Doğu yörelerimizde korku ve baskı nedeniyle oy vermeyenler tekrar dönüş yapacaklar. Devletin gücüne ve istikrara olan bağlılıklarından dolayı bu böyle. Eskiden bir boşluk oldu. Bu boşlukta oylarını HDP’ye verdiler. Allah’a şükür biz bu boşluğu kaldırdık. Şimdi giden oylarımız tekrar gelecek. Ben iki seçim arasındaki bu ağır aksak döneme ‘fetret dönemi’ diyorum. O dönem AK Parti kendini gözden geçirdi. Vatandaşımız da kendisini gözden geçirdi. İnşallah Türkiye tek başına iktidarı 1 Kasım seçimleri sonunda yaşayacak.” dedi.
BATILI TÜRKLER BENLİĞİNİ
AK PARTİ İLE BULDU
Güvenin, istikrarın, kazanımların kaybetmek istemeyen vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde bilinçli hareket edecelerini söyleyen Ahmet Koca, seçmenin 50 yıl daha geriye dönmek istemediğini belirtti. Türkiye’nin koalisyonlardan çok çektiğini dile getiren Koca; “7 Haziran seçimi sonrası görüldüğü üzere koalisyon kurmaya da yanaşmadılar. Her gelin kendi başını düzer denir ya. Bu sefer bu millet ‘Madem siz yapamadınız biz tek başımıza iktidara getireceğiz.’ diyor şu an. Milletimiz kararını vermiş. Bu kararı vermişliğin göstergesi mevcut sessizliktir. Danimarka’da 15 gün çalıştım. Geçen dönemki seçimde yüzde 30 gibi olan katılımın bu sefer yüzde 45-50’ye çıkarttık. Seçmen ne kadar sandık başına giderse AK Parti’nin oyu orada o kadar çok artacak. Avrupa’da ki genel hava Türkiye’ye de yansıyor. Dışarıda ki vatandaşlar AK Parti iktidarı ile birlikte benliklerini bulmuşlar. Miliyetçilik laftan değil, milliyetçilik pasaportun ve paranın güçlü olmasından geçer. Eğer pasaportun ve paran güçlü ise en büyük milliyetçi sensin.” diye konuştu.
MESELE TÜRKİYE MESELESİ
Son yaşananların olayın bir siyasi parti çekişmesi olmadığına gösterge olduğuna temas eden Ahmet Koca şöyle konuştu: “Olay bir memleket ve millet meselesi olmuştur. Dünya daki mazlumlarla zalimlerin çarpışmasında AK Parti’nin hep mazlumlardan yana olduğunun ve dünyada ne kadar mazlum varsa hepsi gözlerini R. Tayyip Erdoğan’a dikmiş durumda. Bu coğrafyada gelişmişlik istemeyenler AK Parti’ye ve Erdoğan’a nasıl bir çelme takabiliriz hesabı içerisindeler. Mesele Erdoğan meselesi ya da AK Parti meselesi değildir. Mesele Türkiye meselesidir. İnşallah önümüzdeki seçimlerde AK Parti’nin gelişmişliğine ve nerede kalmışlığına devam edeceğiz. ‘Haydi Bismillah’ diye seçim çalışmalarına başladık. 1 Kasım’dan itibaren de sloganımız nerede kalmıştık olacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)