Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Kasım’ın sonucu 7 Haziran’dan farklı olmayacak

Bu haberin fotoğrafı yok
1 Kasım'ın sonucu 7 Haziran'dan farklı olmayacak

MP İl Başkanı Selahattin Genç, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının
7 Haziran tarihindeki seçim sonuçlarından farklı olmayacağını söyledi

Millet Partisi (MP) Milletvekili Adayları Himmet Kasal ve Abdullah Kiraz İl Başkanı Selahattin Genç ile birlikte Kocatepe’yi ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Genç tarafından MP’nin 2015 seçim bildirisi kitapçığı da takdim edildi.
ÜRETEN PARTİ VAR MI?
MP İl Başkanı Selahattin Genç, Türkiye’de siyasetin bir kaç partiye endeksli şekilde ilerlediğini söyledi. Ülke de fikir partilerine siyasette yer verilmemeye çalışıldığından yakınan Genç; “Fikir partilerine gerek basın yolu ile gerekse bir çok yol ile yer verilmiyor. Demokratik rejimlerde herkesin fikir hakkı var. Türkiye’de çok parti var diye ifade ediliyor. Türkiye’de çok parti yok. Türkiye’de üreten parti var mı ona bakmak lazım. Ülkemiz de doğru dürüst 8 parti var. Diğerleri tabela partisi. Bunlara niye YSK yol veriyor? İktidarın oyunu ile bunların kafaları karıştırması isteniyor. İnsanların doğru yolu bulmaları istenmiyor.” dedi.
“TABELA PARTİLERİ” KAFA KARIŞTIRIYOR
“Tabela partisi” olarak tanımladığı partilerin mekanları ve teşkilatları olmadığına dikkat çeken Selahattin Genç, bu partilerin seçimlere katıldığını söyledi. Aday gösterilen kişilerin dışarıdan getirildiğine işaret eden Genç şöyle konuştu: “Sözünü ettiğimiz partilerin adaylarının çoğu Afyonlu bile değil. Bunun önüne geçilmeli. Partiler gerçek manada teşkilatlanabilmeli. O zaman görülür ki Türkiye’de en fazla 9 parti olur. Bu sayede tek parti diktarörlüğüne de son verilmiş olunacak. Vatandaş çok parti görüyor ve kafası karışıyor. Bu durum bilinçli yapılıyor.” diye konuştu.
SONUÇ FARKLI OLMAYACAK
MP İl Başkanı Selahattin Genç, Türkiye’nin koalisyona doğru gidişinin soruna neden olmayacağını, koalisyonun da gayet güzel sonuçlar vereceğini söyledi. Koalisyonun demokratik rejimlerin önemli bir yönetim biçimi olduğunu kaydeden Genç; “Biz koalisyonu beceremiyorsak o bizim suçumuzdur. Seçmenin suçu değildir. 7 Haziran seçimlerinde vatandaş, ‘Siz koalisyon kurun. Tek partili yönetim bu ülkeye huzur getirmemiştir.’ demiştir. Buna rağmen Türkiye yeni bir seçime götürülüyor. 1 Kasım seçim sonuçları da 7 Haziran seçim sonuçlarından farklı olmayacak. Ama Türkiye hem zaman hem de para kaybedecek. Biz buna inanıyoruz. AKP düşüşü başladı. Bu durumu hiçbirşey, 50 kez bile seçime girseler engelleyemeyecekler.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti