Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100 gündür kayıp adam toprağa gömülü halde bulundu

Afyonkarahisar’da 100 gündür kayıp

Afyonkarahisar’da 100 gündür kayıp olan 40 yaşındaki Osman Gönk’ün toprağa gömülü cesedi yabancı uyruklu bir çoban tarafından bulundu.

 

Afyonkarahisar merkeze bağlı Fethibey Beldesi’nde 9 Temmuz tarihinde gece saat 22.00 sularında arkadaşıyla buluşmak üzere evden çıkan 40 yaşındaki Osman Gönk’ten bir daha haber alınamadı. Merkeze bağlı Burhaniye Köyü’nde bu sabah yabancı uyruklu M.F. isimli çoban hayvanlarını otlattığı esnada Osman Gönk’ün toprağa gömülü vaziyetteki cesedinin kafatası bulundu. Gönk’ün cesedinin kafatasını bulan çoban durumu Jandarma’ya bildirdi. İhbar üzerine cesedin gömülü olduğu araziye gelen Jandarma ekipleri kepçe yardımı ile Gönk’e ait olduğu tespit edilen cesedi çıkartarak otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Cesedin bulunmasının ardından Osman Gönk’ün yakınları haber alır almaz Jandarma tarafından kazılan araziye geldiler. Kaybolduktan 100 gün sonra cesedi bulanan Osman Gönk’ün cinayet zanlılarının bulunması için jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti