Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“100. Yıl OSB Bölgesi Projesi Afyon İçin Dev Bir Proje”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi” projesinin kent için büyük bir proje olduğunu belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi” projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar’ımızın sanayi potansiyelini artırarak, yeni iş imkânları yaratmak amacıyla ‘Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi’ projesini hayata geçireceğiz. Bu projemizle şehrimizin sanayi altyapısını güçlendirerek, yerel ekonomiyi canlandırarak ve istihdamı arttıracağız. Afyonkarahisar’ımızda 100. Yıla yakışır 100. Yıl Organize Sanayi Bölgesi ile otomotivden makine imalatına, plastikten tekstile kadar geniş bir yelpazede yer alacak, çevreci enerji kaynakları ve modern alt yapısıyla şehrimize yenilikçi bir ekonomik vizyon katacağız. Afyonkarahisar’ı 100. Yıla yakışır projemizle ekonomik büyümesine ivme kazandırmayı hedefliyoruz.  6.800 dekar alan üzerinde yer alacak olan 100. Yıl OSB Bölgemiz istihdam, teknolojik, yenilikçi, verimli, sanayici odaklı, sürdürülebilir, çevreye duyarlı bir anlayışla hizmet verecek. Çevresel etkileri de göz önünde bulundurarak, çevreye duyarlı bir sanayi anlayışını benimseyeceğiz. Yeşil gelece teknolojiyle adım atacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti