Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 çiftçiye traktör desteği sağlandı

Bu haberin fotoğrafı yok
12 çiftçiye traktör desteği sağlandı

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü’ne proje sunan 12 çiftçiye yüzde 50 hibe destekli traktör teslim edildi

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Avrupa Birliği Fonundan verdiği yüzde 50 hibe destekli traktör ve ekipmanlarından faydalanmak üzere proje hazırlayan 12 çiftçiye Dişli Beldesi meydanında yapılan törenle anahtar teslimi yapıldı.
HAYIRLI OLSUN
Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan,“Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi projesi kapsamında Afyonkarahisar İl genelinde 26 proje onay almış olup, bu projelerden 16 tanesi ilçemiz çiftçilerine aittir. Bu demek oluyor ki traktör ve ekipmanları için onaylanan projelerin yüzde 62’si ilçemiz çiftçilerine aittir. Bu sebeple kursun açılmasında emeği geçen, salon ve malzeme desteği veren Bolvadin Ziraat Odasına, Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Erkmen ve Aynalı Gölleri Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerine teşekkür eder, Traktör ve Ekipmanlarını Teslim alan çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)