Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 DABO’lar karşılaştı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
12 DABO'lar karşılaştı

Afyonkarahisar’da hizmet veren Emirdağ ve Afyon 12 Dev Adam Basketbol Okulları (DABO) yapılan hazırlık maçında karşı karşıya geldi

Afyonkarahisar 12 DABO ve Emirdağ 12 DABO aralarında hazırlık maçı yaptı. Afyonkarahisar 12 DABO’nun her hafta yaptığı hazırlık maçlarında bu kez konuğu Emirdağ 12 DABO oldu. Afyonkarahisar’a gelen Emirdağ 12 DABO öğrencileri önce Afyonkarahisar’ı ve Afium Alışveriş Merkezi’ni gezdi, daha sonra da Afyon 12 DABO’ya geldi. Hazırlık maçı yapan öğrenciler ardından Emirdağ’a geri döndü.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Basketbol İl Temsilcisi ve 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale, “Afyon ve Emirdağ 12 DOBA arasında hazırlık maçı yapıldı. Çocukların kaynaşması için, iki okul arasında karşılıklı maçlar yapıyoruz. Sonuca önem vermiyoruz. Bizim için önemli olan çocukların birbiriyle yaptığı maçlarda tecrübe kazanmaları. Emirdağlı çocuklar, Afyon’u gezdi, Afium Alışveriş Merkezi’ne de gitti, bizim okula gelerek maç yaptı. İki okul arasında müsabaka yapıldı.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti