Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

123 milyon liralık 16 tesis daha

Orman ve Su İşleri
123 milyon liralık 16 tesis daha

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve diğer bakanlıklar tarafından inşa edilecek olan ve tamamlanan 16 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün Şuhut, Dinar ve Hocalar ’da düzenlenecek törenlerde 123 milyon TL yatırım maliyetli 16 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek. Bakan Eorğlu bugün saat 11.00’da Şuhut’ta, saat 14.00’de Dinar’da, saat 17.30’da Hocalar’da açılış törenlerine katılacak. Eroğlu akşam da merkez Işıklar Beldesi’ndeki törenlerde bulunacak. Bakan Eroğlu yarın Afium Alış veriş merkezindeki esnafları ziyaret edecek. Yarın öğleden sonra Sülümenli ve Gebeceler’deki törenlere katılacak olan Bakan Eroğlu gece de İmaret Camii’ndeki Kadir gecesi programına iştirak edecek.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak ve açılışı yapılacak tesislerle 12.570 dekar zirai arazi suya kavuşacak, 800.000 metreküp su biriktirilecek, 590 bin metreküp içme suyu temin edilecek. Ayrıca ormanların gençleştirilmesi, bakımı ve iyileştirilmesi ile orman köylülerinin desteklenmesi sağlanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti