Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“13 Aralık’ta Silivri’ye gidiyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"13 Aralık'ta Silivri'ye gidiyoruz"

Türkiye Gençlik Birliği İl Temsilcisi Tuğba Ünver, 13 Aralık’ta Silivri Cezaevi önünde büyük bir buluşma gerçekleceğini belirtti

Türkiye Gençlik Birliği İl Temsilcisi Tuğba Ünver, Attila İlhan Kültür Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Ünver, İstanbul’da yürütülen bir soruşturma kapsamında Silivri Cezaevi’nin vatanseverle doldurulduğunu belirterek “Bu soruşturma, Türk Silahlı Kuvvetlerinin tasfiye planı, Türkiye’nin bölünmesi, adım adım federasyona götürülerek bölünme projesi ve Kürdümüzü Barzani’ye teslim etme operasyonudur. Bu soruşturma, Kürdüyle Türküyle, Türkiye Cumhuriyetini kuran büyük milletimizi parçalama davasıdır. Mehmetçiğin kanını satma davasıdır. Şu anda Silivri duvarları arasında tutulan vatanseverler bizim aklımızdır, vicdanımızdır, mücadele azmimizdir, kararlılığımızdır” dedi.
“BİZİM ÜZERİMİZDE HAKLARI VAR”
Ünver, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“19 Mayıs’ta İstiklal caddesinde onlarda bizimle beraberdi. Vatan düşmanları onları hapse atarak kitle hareketini engelleyebileceklerini sanıyorlar. Tam tersine halkımız vatanına sahip çıkmak için ayağa kalktı. 16 Eylül’de Hatay’daydılar. 29 Ekim’de polisin dağıtma girişimlerine karşı bizimle beraber barikatları aştılar. 10 Kasım’da bizimle beraber ıslandılar sağanak yağış altında. Onların o küçücük hücrede yalnızlığı bizimde yalnızlığımız. O yüzden onları yalnız bırakmamak bizim vicdan borcumuzdur. 13 Aralık’ta onların bizim üzerimizde olan haklarına teşekkür edeceğiz. 13 Aralık’ta hem onlara teşekkür edeceğiz hem de bir kez daha Silivri’de yatanlara moral vermiş olacağız. Onların mahkumiyeti AKP’nin iktidarı kadardır. Önümüzdeki dönem Türkiye’yi Silivri’dekilerle birlikte inşa edeceğiz.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti