Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Şubat’tın genel tercihi kırmızı gül

Bu haberin fotoğrafı yok
14 Şubat'tın genel tercihi kırmızı gül

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ağırlıklı çiçek tercihini kırmızı gülün oluşturduğunu söyleyen Piramit Çiçekçilik’ten Necati Taşpınar, Sevgililer Gününü kutladı

Piramit Çiçekçilik ve Organizasyon firmasının sahibi Necati Taşpınar, Sevgililer Günü için daha çok kırmızı renkli gül ile orkidenin tercih edildiğini söyledi.
14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçek satışlarının diğer özel günlere göre arttığını belirten Necati Taşpınar, 14 Şubat denildiğinde akla kırmızı gülün geldiğini vurguladı. Kırmızı gülden sonra beyaz, eflatun ve yeşil renkli orkidelerin saksıda ya da kesme olarak tercih edildiğini aktaran Taşpınar şunları söyledi: “14 Şubat Sevgililer Günü’nde kırmızı gül ve orkide tercihi ön planda. Bunların yanında; Karanfiller, buketler, arajmanlarda hazırlıyoruz. Ayrıca isteyen müşterilerimizin çiçeklerini evlerine arzu ettikleri adrese teslim ediyoruz. Afyonkarahisar ve Türkiye dışına da çiçek gönderme imkanımız var. Yurt içi ve yurt dışında müşterilerimizin verecekleri adrese istenilen çiçek teslim edilmektedir. İnterflora Derneği üyesi çiçekçi arkadaşlarımız aracılığıyla istenilen çiçekler adrese teslem edilir. Ben müşterilerimize çiçek alırken tazeliğe önem vermelerini öneriyorum. İfade ettiğim şekilde kırmızı renkli gül Sevgililer Günü için popüler bir tercih olma özelliğini koruyor. Eşler, nişanlılar, sevgililer ağırlıklı olarak kırmızı gül ve orkide alma eğilimindeler.” Kırmızı gülün kutuda ve buket şeklinde hazırlandığını belirten Necati Taşpınar, her bütçe ve tercihe hitap edecek çiçekleri hazırlayabildiklerini vurguladı. Sevgililer Günü’nde kırmızı gül fiyatının tanesi 5 TL’den başladığını kaydeden Taşpınar, gül sayısının rakamı değiştirebileceğini, kutuya yaptırılan tek bir güle kutu fiyatınında eklendiğini söyledi. Orkide’nin son derece özel bir çiçek olduğuna değinen Taşpınar, buket halinde hazırlanan kesme orkidenin yanı sıra saksı orkidelerinde bulunduğunu belirtti. Necati Taşpınar, buket halindeki orkide görselinin güzel olacağını ancak bakımını yapabilme imkanı varsa saksıda tercih edilen orkidenin daha uzun ömürlü olacağını 14 Şubat Sevgililer Günü kutladığını sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti