Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 bin ameliyat gerçekleştirildi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
15 bin ameliyat gerçekleştirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 2011-2012 dönemini değerlendirmek üzere, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında toplantı düzenlendi

AKÜ Tıp Fakültesi Dekanlık Makamında Rektör Prof. Dr. Solak başkanlığında düzenlenen toplantı, AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Songur, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gürsel Acartürk, Doç. Dr. Ömer Özbulut, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ünlü, Başhekim Yardımcılarından Doç. Dr. Okan Solak, Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek ve Doç. Dr. Reha Demirel’in yanı sıra Tıp Fakültesi Sekreteri Abdullah Aydoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
YAKLAŞIK 17 BİN HASTAYA POLİKLİNİK HİZMETİ
Toplantıda AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 2011-2012 dönemi içerisinde ayakta hasta ve yatan hasta verilerine ilişkin bilgilerin yanı sıra çeşitli istatistiki bilgiler aktarıldı. Yapılan yatırım ve çalışmaların istitastiksel verilerdeki olumlu yansımaları değerlendirildi. 2012 yılında 232 bin 772 hastaya ayakta poliklinik, 16 bin 699 hastaya da yatan poliklinik hizmetlerinin verildiği; büyük, orta ve küçük nitelikli olmak üzere 15 bin 183 ameliyatın gerçekleştirildiği de ifade edildi.
2013’TE DE CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Hastanenin gelecek dönemdeki projeksiyonu üzerine de önerilerin sunulduğu ve değerlendirildiği toplantıda ayrıca hastanenin daha iyi hizmet verebilmesi için gerekli ihtiyaçların giderilmesine yönelik de kararlar alındı. 2012 yılı Aralık ayı itibariyle hizmete giren 200 Yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde 2013 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti