Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

15 bin gün – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 6 Mayıs 2014 Salı 03:00:00
  Afyonkarahisar’da yerel basının şartları her geçen gün ağırlaşıyor. Bu durum işveren açısından da böyle, çalışan için de böyle, hatta ve hatta “hassas dengeler” açısından da böyle. “Gün gelir düzelir” umuduyla, “herkes görevini yerine getirir” beklentisiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz azimle…
Gazeteniz Kocatepe böylesi sıkıntılı, zor bir dönemde kimseye payanda olmadan, doğru bildiği değerlerinden taviz vermeden, kendi çizgisinde yoluna devam ediyor. Bugün elinizde tuttuğunuz Kocatepe gazetesi 14 bin 990’ıncı kez yayınlanan Kocatepe’dir. Yani 15 bininci sayımıza 10 gün kaldı Allah’ın izniyle.
Anadolu basınında, hele ki Afyonkarahisar gibi “zor” bir pazarda 15 bin (rakamla 15.000) gün boyunca, Devlet kuruluşlarının yerine getirilmesini istediği şartları harfiyyen yerine getirerek, kamouyonunun büyük oranda desteğini ve beğenisini arkasına alarak, geçmişinde hem ticari açıdan, hem ahlaki açıdan, hem de meslek ilkeleri açısından utanılacak, yüz kızartacak hiç bir sakıba bırakmadan, yönetim/sahip/el değiştirmeden “el önüne” çıkmanın önemini okurlarımızın takdirine bırakıyoruz. Bu vesile ile bizlerden desteğini esirgemeyen, yanlışımıza yanlış, doğrumuza doğru diyebilen tüm okurlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kocatepe’nin kurucuları İbrahim ve Şükrü Küçükkurt olmak üzere geçmişinden bugüne emeği bulunan herkesi minnetle, şükranla bir kez daha yad ediyoruz. Elbette ki, 15 bin sayısı bizim ulaştığımız bir rakam değildir. Bir devamlılığın göstergesidir, yanlış anlaşılmasın.
15 bininci sayımıza doğru yol aldığımız bu günlerde Kocatepe’ye emek veren arkadaşlarımızın başarılarına da değinmek istiyoruz bugün. Gazeteniz Kocatepe’nin muhabirleri Burcu Aydın ve Onur Bayram yaklaşık 10 gündür Belçika’dalar. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün “Yerel Medya Avrupa Birliği (AB) ile buluşuyor” projesi kapsamında, Türkiye’de yerel basın kuruluşlarında çalışan bir grup gazeteci Brüksel’de temaslarda bulunuyor. Burcu ve Onur kardeşlerimiz de bu program çerçevesinde Avrupa Birliği, Belçika, Brüksel ve medya konusunda inceleme ve eğitimlerde bulunuyorlar. Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi layıkıyla temsil ediyor, mesleki bilgilerini, kişisel birikimlerini artırmaya çalışıyorlar. Döndüklerinde görüşlerini sizlerle paylaşacaklar.
Bu projeyle ilgili çabaları nedeniyle BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı’na ve Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’na bu vesile ile teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Bir diğer çalışma arkadaşımız Murat Arısoy ise dün Genelkurmay eski Başkanı hemşehrimiz emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile buluştu. Cezaevi’nden tahliye olduğu günden bu yana, hatta cezaevine girdiği günlerden itibaren Murat Arısoy’un İlker Başbuğ ile görüşme, röportaj yapma çabası bulunuyordu. Randevu ve ziyaret taleplerinin sayısını hatırlamıyoruz bile. Nihayet dün bu çok istenen buluşma gerçekleşti. Arısoy’un Başbuğ ile ilgili görüşmesinin detaylarını, Başbuğ’un Afyonkarahisarlılar’a mesajlarını Kocatepe’den okuyacaksınız.
Bu organizasyon için de özel bir teşekkür gerekiyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı, değerli dostumuz İsmail Kumartaşlı’ya bu ziyaretteki katkıları nedeniyle özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Burcu, Onur ve Murat sahadaki arkadaşlarımız… Ali Fuat Güçlüer spor haberlerini takip eden, gerçekten “sahada” bulunan bir diğer kardeşimiz. Bir de işin mutfağında, bu arkadaşlarımızın gördüğü “harçları” mutfakta yemeğe dönüştüren arkadaşlarımız var. Onların isimlerini burada anmazsak haksızlık etmiş oluruz. Yazı işleri Müdürlerimiz Burak Aydın ve Şükrü Cüneyt Bursalıoğlu’na, editörlerimiz Mustafa Ertürk ve Esra Küçükkurt’a, başarılı matbaacılarımız, baba yadigari Mehmet Aladağ ve Adem Kılıç’a, gazetemizi sizlere ulaştıran dağıtıcılarımız Musa Çelik ve Hakan Batı’ya da teşekkürlerimizi iletmek boynumuzun borcu bu vesile ile. Onlar Kocatepe’nin 15 bininci sayısını hazırlayacak olan olan emektarlar. Kocatepe geçmişten bugüne bu emektar kardeşlerimizin, büyüklerimizin emekleri ile 15 bininci sayısına ulaştı. Nice 15 binleri görme azmindeyiz ancak, Mevla’nın takdiri bizim azmimizden üstündür. Hakkımızda hayırlısı…
Arkadaşlarımızla birlikte Kocatepe’ye gösterdiğiniz ilgi nedeniyle bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağolun, varolun…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER