Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15. galibiyetimiz olsun – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
15. galibiyetimiz olsun

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye-spor 29. hafta karşılaşmalarında kendi sahasında Mamak Belediye Ankara DSİ Basket-bol takımını konuk edecek. Ligde oynadığı 28 maçta 14 galibiyet ve 14 beraberlik elde eden Afyon Belediyespor 29. haftayı galibiyetle tamamlayarak hanesindeki galibiyet sayısını 15’e yükseltmeyi hedefliyor.
TÜM TAKIM
İDMANLARDA
Mamak Belediye Ankara DSİ maçına tüm takım olarak eksiksiz hazırlanan Afyon Belediyespor bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran’ın Mamak maçında sahaya hangi yabancılarla çıkacağı merak konusu. Marcus Hall yakaladığı çıkışla haftanın enleri’nde yer alırken David Weaver ise takım içinde onu yakından takip eden isim oldu. Kzell Ray Wesson ise Weaver’in ardından geliyor.
PLAY-OFF YOLUNDA SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLENİYOR
Play-Off’lara kalma oranı yüksek olan Afyon Belediyespor bu hafta seyirciden de destek bekliyor. Tribünlerin dolu olması halinde oyuna etkimenin daha iyi olacağını belirten Basketbolcular Play-Off yolunda Afyonkarahisar halkından destek beklediklerini aktardı.
MAMAK’IN KARNESİ
Lig’de çıktığı 28 maçta 11 galibiyet elde eden Mamak Belediye Ankara DSİ 17 maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Son maçında Tofaşspor’a 102-74’lük skorla mağlup olan Mamak Belediye Afyonkarahisar’da galibiyeti arayacak.
Afyon Belediyespor’un Mamak Belediye Ankara DSİ’yi ağırlaşacağı karşılaşma yarın saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)