Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 kilometrelik yangın şeridi – Kocatepe Gazetesi

15 kilometrelik yangın şeridi – Kocatepe Gazetesi
15 kilometrelik yangın şeridi

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun yan tarafında kalan yaklaşık 15 kilometrelik bir şerit içerisinde alanda akşam saatlerinde ot yangını çıktı. Yangının ormanlık alanlara sıçramaması için büyük çaba sarf edilirken, yangın kontrolü için çevre beldelerden de itfaiye ekipleri Afyonkarahisar’a geldi

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun yirmi beşinci kilometresinde bulunan Güzelköy Tesisleri dolaylarından Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu’nun 5’inci kilometresinde bulunan İnaz bölgesi arasında ot yangını çıktı. Akşama doğru çıkan yangın, yaklaşık 3 saat boyunca söndürülemedi. Yangının özellikle Demirçevre Köyü’nün yukarısında bulunan ormanlık alana sıçramaması için Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme araçları ile Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri, büyük bir mücadele verdi.
Takviye itfaiye ekipleri geldi
Yaklaşık 15 kilometrelik bir şerit içerisindeki alana yayılan yangına müdahale edilebilmesi için Afyonkarahisar’ın ilçesi olan Sinanpaşa Belediyesi ile çevre beldeler olan Taşoluk Belediyesi, Serban Belediyesi, Akören Belediyesi ile Tınaztepe Belediyesi’nden de takviye itfaiye araçları geldi. Takviye itfaiye araçları, yangını kontrol altına almak için su desteği verdi. (Kocatepe)