Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz dolu dolu idrak edilecek

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle dünden itibaren düzenlenen etkinliklerle bu anlamlı günün dolu dolu idrak edilmesi amaçlanıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında dün Afyon Kocatepe Üniversitesi Camii’nde şehitlerimizin ruhuna ithafen hatim duası okunuldu.
13 Temmuz Pazartesi günü saat 10:30’da AKÜ Atatürk Kongre Merkezi Fuaye Alanında Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (AFSÜ) 15 Temmuz Destanı Resim Sergisi açılacak. “Öncesi ve Sonrası ile 15 Temmuz Darbe Girişiminin Sağlık Sektörüne Yansımaları” konulu konferansı 13 Temmuz Pazartesi günü öğleden sonra Sağlık eski Bakanı ve 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ verecek. Konferans programı saat 14:30’da Akrones Otel’de başlayacak. Aynı gün saat 15:00’de İl Halk Kütüphanesi’nde “15 Temmuz konulu kitap sergisi açılacak. 14 Temmuz Salı günü sabah saat 10:00’da AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde AKÜ’nün belgesel gösterimi yapılacak. AKÜ’nün düzenlediği 15 Temmuz paneli belgesel gösteriminin akabinde saat 10:30’da başlayacak. Öğleden sonra saat 14:30 itibariyle 15 Temmuz gazileri ziyaret edilecek.
15 Temmuz Çarşamba günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı öğlen sonra saat 13:00’de Kocatepe Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitlik ziyaretleri, Kur’an-ı Kerim tilaveti, dua edilmesi, şehit kabirlerine çiçek bırakılmasıyla devam edecek. Öğleden sonra Zafer Meydanı’nda saat 13:45’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu fotoğraf sergisi açılacak. İmaret Camiinde ikindi namazı öncesi mevlidi şerif okunup hatim duası gerçekleştirilecek. Akşam saat 20:00 itibariyle Zafer Meydanı’nda; Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı Gösterisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua gerçekleştirilecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra sinevizyon gösterimi yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması akabinde il protokolü konuşma yapacak. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının 15 Temmuz konulu video gösterimi ardından gece saat 00:13 itibariyle tüm camilerden sela okunup dua edilecek. Demokrasi nöbeti ve programı 16 Temmuz Perşembe sabah namazından önce okunacak sela ile bitirilecek.