Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz dolu dolu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan etkinliklerle “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolu dolu kutlandı

HAVA VE POLİS ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla ilk olarak Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Spor Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Kılınç, Karahisar Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Ali Akköse, Gönüllü Genç Yaşar Yılmaz ile birlikte Kocatepe Asri Mezarlığında bulunan Hava Ve Polis Şehitliklerine ziyarette bulundu.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde vatanın mukaddesatı ile milletin birlik ve bütünlüğü uğruna şehadet makamına erişen şehitler için dua edildi. Yapılan duanın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.
ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ
Afyonkarahisar’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlikleri ziyaret eden heyet yine Şehit J. Er Metin Çalış’ın ailesini ziyaret etti.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyarette şehadet makamına erişen şehitler için dua edildi. Yapılan duanın ardından İl Müdürü Dereci, Şehit Annemiz Döne Çalış’a Kur’an-ı Kerim ve Bayrak, torununa da satranç takımı takdim etti.
Dereci, şehit aileleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydederek, “Bu toprakları bizlere vatan kılan, bayrağı ve ezanı için şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır. Ne yaparsak yapalım onlara olan borcumuzu ödeyemeyiz. Bizler her daim onların yanında olmaya, devletimizin yakın ilgi ve alakasını onlara hissettirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İstiklal ve İstikbal için şehit olan bütün kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.
SANCAK KOŞUSU YAPILDI
Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır” sloganıyla 15 Temmuz Sancak Koşusu yapıldı.
15 Temmuz Sancak Koşusu Afyonkarahisar Meteoroloji Müdürlüğü önünden başladı. 25 sporcu 100 metre arayla Zafer Meydanı’na kadar koridor oluşturdu. Her sporcu 100 metre koştuktan sonra sancağı bir sonraki sporcuya bayrağı devretti. Koşu, Zafer Meydanı’nda Milli Sporcumuz Kübra Saltık’ın Sancağı İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye takdim etmesiyle sona erdi.
Sancak koşusuna Afyonkarahisar’ın gururu olan atletler ve milli sporculardan, Oğuzhan Büyükbezgin, Mustafa Hatipoğlu, İhsan Alkaç, Fatih Olak, Ramazan Sağdıç, Nuri Kömür, İbrahim Kömür, Fatih Sarıdere, Ramazan Arslan, Ahmet Bal, Alihan Işık, Rümeysa Çakır, Merve Akyel, Mevlüt Şen, Emrullah Salih Aktan, Taha Bayraktar, M. Raşit Kartal, Ramazan Koç, Emirkan Dadak, Sultan Özbay, Şeyma Çevik, Süleyman Söğüt, Münevvere Yılmaz ve Kübra Saltık olmak üzere 25 sporcu katıldı.
15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu sporculara katılım belgelerinin verilmesinin ardından tamamlandı.