Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

17 ilçeye 17 milyon lira verildi

Bu haberin fotoğrafı yok
17 ilçeye 17 milyon lira verildi

KÖYDES kapsamında Afyonkarahisar’ın 17 ilçesine 17 milyon lira gönderildiği belirtildi

Afyonkarahisar Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi tahsisat komisyonu Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında toplandı. KÖYDES kapsamında 2’nci dilim ek ödeme olarak tahsis edilen 2 milyon 700 bin TL ödeneğinin ilçe bazında proje dağılımının belirlenmesinin ardından, verilecek olan ödeneğin etkin bir şekilde kullanılması hususunda Vali Balkanlıoğlu tarafından İlçe kaymakamlarına talimatlar verildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “KÖYDES kapsamında 17 ilçemize toplamda yaklaşık 17 Milyon lira verildi. Bu paraları yerinde ve öncelik sırasına göre harcayın. İnsanların hayır duasını alın. Yaptığınız her iş kaliteli ve fayda bazında geri dönüşümü en fazla olacak şekilde olsun. Son olarak arkanızda ben yaptım, ben vesile oldum diyebileceğiniz işler bırakın. Tabi bu verilen imkanların yanında yerine getirmek istediğiniz etkin projelere de Afyonkarahisar Valiliği olarak her türlü destekte bulunacağız” dedi.
“KAYMAKAMKEN SIKINTI ÇEKERDİK”
Balkanloğlu, “Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi sayesinde köylerin gerek alt yapı, içme suyu, kanalizasyon gerekse üst yapı çalışmaları kolaylıkla yapılabiliyor. KÖYDES kapsamında verilen ödeneklerle insanlar için çok faydalı işler yapılabilir. Bizler Kaymakamlık yaptığımız dönemlerde halkımıza hizmet verebilmek için bir çok sıkıntılar çekerdik. Çoğu zaman ödenek bulamadığımız gibi bazı iş ve işlemlerimiz uzardı. Ama yinede şahsım adına konuşuyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti