Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

176’ncı yılda 176’ncı müşteriye özel hediye

176’ncı yılda 176’ncı müşteriye özel hediye
176'ncı yılda 176'ncı müşteriye özel hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Kutlama çerçevesinde ilk etkinlik, Bankalar Caddesi’ndeki PTT Şubesi’nde düzenlendi. PTT’nin 176’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla, işlem yaptıran 176’ncı müşteriye “15 Temmuz Şehitleri Milletim Büyüksün” anı pulu, ajanda ve kalem hediye edildi. Talihli müşteri Kazım Bacak, matbaacılık yaptığını, PTT’yi en çok havale işlemleri için kullandığını aktardı. Kazım Bacak’ın işleminin bitmesinin ardından PTT Şubesi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.
POSTA İŞLEME MERKEZİ
 BÖLGESEL HİZMET VERİYOR
PTT Afyonkarahisar Başmüdür Vekili Ceylan Kırmızıgül, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın büyük bir teşkilat olduğunu belirterek “Afyonkarahisar’da 375 kişi ile hizmet veriyoruz. Mektup gönderilerinin yanı sıra kargo gönderilerinde de öne çıkıyoruz. Bizim en büyük merkezimiz ise Ankara yolundaki Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü. Postalar burada toplanıyor, buradan sevk ediliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya yönünden gelen gönderiler, burada işlenerek diğer bölgelere sevk ediliyor” dedi.
KONVOY, VATANDAŞLARIN
İLGİSİNİ ÇEKTİ
PTT’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara yolundaki Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü’nden başlayarak konvoy düzenlendi. 33 araçlık konvoy, Efeler Kavşağı, İsmet İnönü Bulvarı, Kurtuluş Caddesi, Bankalar Caddesi, Gazlıgöl Caddesi, Yeşilyol, Ordu Bulvarı güzergâhında ilerledi. Sarı ağırlıklı araçların yer aldığı konvoy, vatandaşların ilgisini çekti. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

ELEKRTİKLİ BİSİKLETLE DAĞITIM KOLAY

Afyonkarahisar Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü, posta araçları arasına 6 adet elektrikli bisikleti de dahil etti. Özgün hâli iki kişilik olan elektrikli bisikletler, Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü tarafından posta aracı hâline getirildi. Herbiri yaklaşık 1000 mektup, 20 kilogram da kargo eşyası taşıma kapasiteli olan elektrikli posta bisikletlerinin Türkiye’de başka bir örneğinin bulunmadığı belirtildi. Elektrikli posta bisikletleri, şarjlarının sonuna kadar 60 kilometre gidebiliyor.

 

YEMEKTE BULUŞTULAR

 

PTT çalışanları, Teşkilat’ın kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yemekte buluştu. Birlik ve beraberlik duygularının vurgulandığı yemekte eğlenceli anlar yaşandı.