Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs, Büyük Bir Coşku İle Kutlanacak

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ile kutlanacak

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Gençlik

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Afyonkarahisar’da büyük bir coşku ile kutlanacak. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar Valiliği himayesinde gerçekleştireceği bir dizi etkinlik ile gençler spor, sanat ve kültür alanlarında kendilerini geliştirme ve ifade etme imkânı bulacak.

19 Mayıs, Büyük Bir Coşku İle Kutlanacak

YAZMAKLA BİTMEYEN ETKİNLİKLER

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Afyonkarahisar’da bu yıl Gençlik Haftası’nda düzenlenecek etkinlikler şöyle sıralandı:

Gençlik Kampı, Eskrim, Geleneksel Türk Okçuluğu, Karate, Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi, AFSÜ Gençlik Şenliği, Gençlik Merkezi Etkinlikleri, Kano ve Oryantiring, AFSÜ Stand-Up Gösterileri, Bilardo Turnuvası, Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası, Masa Tenisi Turnuvası, resim sergileri, konserler, halk oyunları, Bocce, Triatlon, Badminton,  Gençlik Yürüyüşü, 3×3 Basketbol, Satranç Turnuvası, Dağcılık, Su Kayağı, Floor Curling, Yüzme Yarışları, Milli Savunma Bakanlığı Armoni Mızıka Konseri, Tekvando, Halter ve Cimnastik Etkinlikleri.

19 Mayıs, Büyük Bir Coşku İle Kutlanacak

TÖRENLER 19 MAYIS’TA

Öte yandan Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında 19 Mayıs 2024, Pazar günü saat 10’da Kocatepe Anıtı’nda çelenk sunma töreni, saat 11’de ise Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda protokol üyelerinin ve vatandaşların katılacağı resmî tören gerçekleştirilecek.