Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’a Özel Motokros Heyecanı Yaşanıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı coşkusunu motor sporlarıyla birleştiren Afyon Motor Sporları Merkezi’nde Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası, BMU Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye KAYO Motokros Şampiyonası düzenleniyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

Afyonkarahisar, motor sporları tutkunları için heyecan verici bir hafta sonuna ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kayo, Avrupa Gençler ve Balkan Motosiklet Birliği (BMU) Motokros şampiyonaları antrenman ve sıralama turlarıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştiriliyor.

19 MAYIS’A ÖZEL MOTOKROS HEYECANI YAŞANIYOR

Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Kayo’nun ilk ayağı, Avrupa Gençler ve BMU Motokros’un ikinci ayak yarışlarının idari ve teknik kontrolleri ile jüri toplantısı yapıldı. Pistteki hazırlıkların tamamlanmasının ardından 3 şampiyonanın da MX, MX1, MX2, MX2 junior, MX125, MX senior, veteran, kadınlar, 50 cc, 65 cc ve 85 cc kategorilerinde antrenman ve sıralama turları başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yarışlara, 6 ülkeden 158 sporcu katılıyor. Afyon Motor Sporları Merkezinde Türkiye ve Avrupa’nın motosiklet tutkunları ve sporseverler, Avrupa Gençler ve BMU Motokros Şampiyonalarında dünyanın en yetenekli genç sürücülerini izleme fırsatı buluyor.

19 MAYIS’A ÖZEL MOTOKROS HEYECANI YAŞANIYOR

Bu önemli etkinlik, hem ulusal hem de uluslararası arenada motokrosun zirvesini temsil ediyor. Avrupa Gençler ve BMU Motokros Şampiyonaları, yalnızca sporun heyecanını yaşamak isteyenler için değil, aynı zamanda geleceğin yıldızlarına destek vermek isteyenler için de bir fırsat sunuyor. Genç yetenekler, uluslararası alanda yeteneklerini sergileme ve kariyerlerine ilham verme şansını buluyor. Şehrin prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapmasının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, tüm Afyonkarahisarlılar’ı yarında devam edecek olan 19 Mayıs coşkusunun ve motorsporlarının bir araya geldiği bu heyecan verici etkinliğe davet etti.

19 MAYIS’A ÖZEL MOTOKROS HEYECANI YAŞANIYOR