Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’ta Yanan Bağımsızlık Meşalemiz Asla Sönmeyecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti hükümetleri olarak gençlere yönelik birçok özel yatırım ve projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Özkaya, “19 Mayıs 1919 tarihinde yanan bağımsızlık meşalemiz asla sönmeyecek.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
“BAĞIMSIZLIK MEŞALEMİZ ASLA SÖNMEYECEK”
Milletvekili Özkaya, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarak Milli Mücadelenin önemli bir adımın daha atıldığını ifade etti. Özkaya, “Anadolu’da milletimiz tarafından başlatılan, iman ve azim ile devam eden Milli Mücadeleye dâhil olan birliklerin bir araya getirilmesi planı Milletimizin küllerinden yeniden doğarak yazdığı hikâyeye önemli katkılar sunmuş, ordularımızın düzenli hale getirilmesi sağlanmıştır. Anadolu’nun işgalden kurtulması ve Milletimizin bağımsızlığına kavuşması için başlatılan bu yürüyüş, tarih boyunca yanan Türk Milletinin bağımsızlık meşalesini daha gürleştirmiştir. Bağımsızlık meşalemiz milletimizin desteği ile asla sönmeyecek” dedi. Milletvekili Özkaya, 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak TBMM tarafından kabul edilmesinin gençlere verilen bir değer olduğuna da dikkat çekerek, “Bu adım Türkiye’nin gençlere olan güveni ve geleceğine olan inancının bir tezahürüdür. Gençlerimiz Tarihimizden bizlere miras olan inanç ve azimle kazandığı misyon sayesinde Ülkemizi yarınlara taşıyacaktır. Buna inancımız tamdır.” dedi.
“YARINLARIMIZ OLAN GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti hükümetleri olarak gençlere yönelik birçok özel yatırım ve projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Milletvekili Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlerimiz yarınların yöneticileri ve liderleridir. Türkiye Cumhuriyeti’ni hedeflerine ulaştırmamızın tek yolu gençlerimizdir. Bu minvalde gençlerimiz için il merkezimiz başta olmak üzere neredeyse her ilçemize, beldemize Gençlik Merkezleri, Spor Tesisleri, Yüzme Havuzları, Kütüphaneler, Basketbol Sahaları ve spor komplekslerini Gençlik ve Spor Bakanlığımız vasıtası ile kazandırdık. AK Parti olarak sadece 3-4 ilçede bulunan KYK Yurtlarını şuanda neredeyse her ilçemizde olacak şekilde ihya ederek, hem yurt sayısını, hem de yatak sayısını Cumhuriyet tarihinin 3-4 katı kadar artırarak gençlerimizin hizmetine sunarak onların daha iyi koşullarda eğitim almalarına katkı sunduk. Tüm hizmet ve yatırımların tek amacı gençlerimizin büyük bir şuur ile Güçlü Türkiye’yi inşa ederek daha ileri bir noktaya taşımasıdır. Gençlerimizin alanında uzmanlaşmış, milli şuur ve bilinç ile kendisini yetiştirmiş Ülkesi ve milletine faydalı bireyler olmasına katkı sunmak bizler için en büyük gurur vesiledir. Türkiye’nin gençlerine güveniyoruz. Yarınlarımız olan gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor, gençlerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, ülkemizin birliği, beraberliği uğruna vatan toprağını kanları ile sulayan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken kahraman gazilerimize saygılarımı sunuyorum.”