Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“1919 ruhunu diriltmeye ihtiyacımız var”

“1919 ruhunu diriltmeye ihtiyacımız var”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, günümüzde 1919 ruhunu diriltmeye ihtiyaç olduğunu söyledi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından dün öğleden sonra Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk töreni gerçekleştirildi.
“BUGÜN SAMSUN’DA ATILAN İLK ADIMA İHTİYACIMIZ VAR”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun gençlerle birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşuna bulunulup İstiklal Marşı okundu. İYİ Parti Gençlik Kolları Üyesi İlayda Berberoğlu tarafından Atatürk’ün Gençliğe hitabesi okundu. Ardından Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker Ata’nın Gençliğe cevabını okudu.
İYİ Parti Afyonkarahisar Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutladığını ifade etti. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazileri saygıyla andığını belirten Mısırlıoğlu, “Bugün Samsun’da atılan ilk adıma ihtiyacımız var. Geleceğimize sahip çıkmak için ayrışmaları, kutuplaşmaları kenara bırakarak yeniden biraraya gelmeye, birlikte yürümeye ihtiyacımız var. 1919 ruhunu diriltmeye ihtiyacımız var. Kayıtsız ve şartsız bağımsızlık ülküsü için yakılan kutlu ateşimizi harlamaya and içer misiniz? Sizi sustarmak isteyenlere Cumhuriyetin bekçisi olduğunuza and içer misiniz? Bir mazlum için bin zalime karşı durmaya and içer misiniz? Yapamazsın, başaramazsın diyenlere inat korkusuzca dimdik durmaya, aklın bilimin ışığında başarmaya, Türk Milletini muassır medeniyetler seviyesine çıkarmaya and içer misiniz? 1919’un 19 Mayıs’ında Samsun’da doğan güneşin ilk adımını yeniden aydınlatmaya and içer misiniz?” dedi.
“ATA’YI ANMAYA
DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Partililer tarafından İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun sıraladığı sözlere “and içeriz” karşılığı verildi. Mısırıloğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Bırakın anmayı, Atatürk’ün isminden bile rahatsız olanlara inat onu anmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramı haftasında terörist rahatsız olmasın diye Atatürk resmini ve Türk bayrağını kaldıranlara inat onun mirasını yaşatmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs haftasında, Atatürk Havalimanı’na dozerleri sürenlere inat, onun için Türkiye için ortaya koyduğu büyük vizyonu hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene.”
TÖRENİN ARDINDAN “İYİLİK YÜRÜYÜŞÜ” YAPILDI
Çelenk töreni Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı. İYİ Partili’ler Kocatepe Parkı’ndan Utku Anıtına kadar partilerinin yurt genelinde düzenlediği “İyilik Yürüyüşü”nü ellerinde Türk bayraklarıyla gerçekleştirdiler. >> Burcu AYDIN’ın Haberi