Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 Asker gazi oldu – Kocatepe Gazetesi

2 Asker gazi oldu – Kocatepe Gazetesi
2 Asker gazi oldu

Aslen Afyonkarahisarlı olan 1 askerimiz Şırnak’ta trafik kazası sonucu yaralanırken, bir diğer Afyonkarahisarlı askerimiz de Afrin’de mayın patlaması sonucu yaralandı. Her iki askerimizin tedavisi GATA’da devam ediyor.
AKKONAKLI UZMAN ÇAVUŞ ARAÇLA
TAKLA ATTI
Şırnakta görevli olan ve aslen ilimiz Çay ilçesi Akkonak Köyü nüfusuna kayıtlı olan P.Uzm. Çvş.Aykut Özçelik 27.01.2018 tarihinde Şırnak Uludere Gülyazı mevkinde askeri aracın olumsuz hava şartlarından dolayı uçuruma yuvarlanması sonucu yaralandı.
Akkonak köyünden P.Uzm.Çvş.Aykut Özçelik’in kalça ve ayak kısımlarında kırıklar oluştu. Gazimize ilk müdehale Şırnak Devlet Hastanesi’nde yapılırken,daha sonra Gata Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gazimizin tedavisi Ankara Gata Araştırma Hastanesinde sürüyor.
ŞUHUTLU UZMAN ÇAVUŞ ÖMER GÜNEŞ MAYIN GAZİSİ
Suriye’nin Afrin bölgesindeki “Zeytin Dalı Harekâtı”nda İlimiz Şuhut İlçesi Atlıhisar köyü nüfusuna kayıtlı Bolu Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli olan 25 yaşındaki P.Uzm. Çvş.Ömer Güneş mayın patlaması nedeniyle yaralandı. Hatay Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Gazimiz Ankara GATA Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gazimiz Sağ kolundaki kırık ve yanıklarına müdahale etmek için ameliyata alındı.