Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2 MR’dan biri niye çalışmıyor?”

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen
"2 MR'dan biri niye çalışmıyor?"

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Afyonkarahisar Valiliği Ali Çetinkaya B Bloku Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki MR sıkıntısını gündeme getirdi. Akagündüz, “Devlet Hastanesi’nden randevu ile MR sırası aldım. Bana verilen randevu tarihinde gittim, ama benim ismim yoktu. Neden böyle oluyor? Devlet Hastanesi’nde 2 MR cihazı var, biri çalışıyor, diğeri karanlıkta bekliyor. Çalışan MR cihazı için de sıra oluşuyor” dedi.
UZUN ÇARŞI ŞEHRİN VİTRİNİDİR
Uzun Çarşı’nın sevilen esnafı Ahmet Önder de, Uzun Çarşı’nın şehrin vitrini olduğunu belirtti. Önder, “Yerli turist, Uzun Çarşı’ya geldiğinde dükkanların dış cephelerinde tabela kirliliği görüyor. Bunun giderilmesi gerek. Eskiden Uzun Çarşı’da ağaçlar vardı. Bazı işletmeler, dükkanının önü açılsın diye ağaçları kestiler. Uzun Çarşı’nın tekrar ağaçlandırılmasını istiyorum. Bir de Uzun Çarşı’da çalışan otopark görevlileri iyi seçilmeli. Dengesiz kişiler orada çalışmamalı” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

Halk Günü Toplantısı’nın ilk yarım saatlik kısmından sonraki bölümüne başkanlık eden Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, bu tür toplantıların önemine dikkat çekti. Yıldırım, “2017 yılı Şubat ayı Halk Günü toplantısında halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya geliyor ve böylece halkımızın istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkânı buluyoruz. Bizlere aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümleri bulacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti