Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2. ve 3. lig’de büyük gerilim

Ulusal medyada yer alan
2. ve 3. lig’de büyük gerilim

Ulusal medyada yer alan haberlerde TFF 2. Lig ve 3. Lig’de bulanan 90 takım maçlara çıkmama kararı aldığı iddia edildi. Konu ile ilgili olarak da Spor Toto Teşkilatı’nın TFF 2. ve 3. Lig’de yer alan kulüplerin “iddaa” bültenlerinde yer alan maç sayısını azaltması ve buna paralel olarak takımların aldığı paraların düşmesi, yeni bir krize yol açtığı ileri sürüldü. 2. ve 3. Lig’de mücadele eden 90 kulübün temsilcileri Ankara’da bir toplantı yapacak. Toplantıda kulüp temsilcilerinin Spor Toto’nun bu kararına karşı yapılacakları masaya yatıracakları iddia edildi.
“TOPLANTIDAN SONRA
BELLİ OLACAK”
TFF 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele eden 90 takımın içinde AFJET Afyonspor’un adı geçtiği iddialarını yanıtlayan AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, “Çarşamba günü toplantı var. 90 takım buluşuyor. Şu şekilde sıkıntılar var. Bir takıma 45 trilyon para veriyorlar, 90 takıma 12 trilyon para veriyorlar. Bunlarla ilgili tepki göstermek için toplantı yapacağız. Bu konuda netleşen bir şey yok. Yarın saat 11.00’de toplantı var, orada genel karar alınacak. Şimdi var da desem yanlış olacak yok da desem yanlış olacak” dedi.
“ŞU AN İÇİN NET
BİR ŞEY YOK”
Maçlara çıkmama konusunda ortak karar alınması halinde AFJET Afyonspor’un ne yapacağı sorusuna cevap veren Başkan Gürakar, “Orada 70 -80 kişi katılırken biz oradan sıyrılıp da onların karşısına gelmem. Ya yanında olacağız ya da karşısında olup uymayacağız. Şuan için net bir şey yok” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti