Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 Ağustos’ta yıldızlar geçidi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
20 Ağustos'ta yıldızlar geçidi

Afyonkarahisar’daki termal oteller, Ramazan Bayramı için hazırlıklara başladı. Müşterilere değişik paket fırsatları sunan otellerde ünlü sanatçılar da sahne alacak

Afyonkarahisar merkezdeki termal oteller, Ramazan Bayramı için hazırlıklara başladı. Bayram’da termal otellerin olanaklarından yararlanmak, sağlıklı olmak ve tatil keyfi çıkarmak isteyenlere özel 3 günlük paketler düzenleyen oteller, Bayram’da ünlü sanatçıları Afyon’a getirecek.
Ramazan Bayramı’nın en iddialı Gala Gecesi, Güral Afyon Otel’de yaşanacak, Güral’daki müşteriler, Petek Dinçöz’le bayramın tadını çıkaracak. 20 Ağustos’ta otelde olan tatilciler, Dinçöz’ün şarkıları ve sohbeti ile neşeli dakikalar geçirecek.
Oruçoğlu Termal Otel’deki Gala Gecesi de 20 Ağustos’ta düzenlecek. OruçOğlu’nun Gala Gecesi’nde Demet Sağıroğlu sahne alacak. Korel Termal Otel’de ise yine 20 Ağustos’ta Nükhet Duru fırtınası esecek.
İkmal Termal Otel’in Gala Gecesi ise 22 Ağustos olarak belirlendi. İkbal’in Gala Gecesi’nde Türkan Kandıralı ve Saz Ekibi sahne alacak. (Kocatepe)