Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

200 milyon liralık yatırım yapılacak

İl Genel Meclisi’nin Kasım
200 milyon liralık yatırım yapılacak

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarının birleşimleri sürüyor. Önceki gün İl Genel Meclisi’ne gelen ve İl Özel İdaresi’nin sıcak asfalt için İller Bankası’ndan borçlanmasını öngören teklif, ilgili komisyonlar tarafından uygun görüldü. İlgili komisyon kararları, İl Genel Meclisi’nde oybirliğiyle geçti.
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi 2018 yılı bütçesinin 170 milyon lira civarında tespit edildiğini, İller Bankası’ndan alınacak kredi ile 2018 yılında 200 milyon liraya yakın bir yatırım yapılacağını belirtti. Sel, “Bu yatırım, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
ÜRDÜN VE KUDÜS’Ü
ZİYARET EDECEKLER
Öte yandan İl Genel Meclisi üyelerinin bilgi ve tecrübelerinin artrılması için inceleme yapmak üzere Ürdün ve Kudüs’e gezi düzenlenmesi, bu gezinin yol ve yevmiye giderlerinin İl Özel İdaresi 2017 Yılı bütçesinden karşılanması uygun görüldü. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

25 KİLO VERDİ

 

İl Genel Meclisi üyesi iken AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı’na seçilen ve İGM üyeliğinden ayrılan Ömer Dayı, dünkü birleşimde misafir olarak katıldı. Ömer Dayı, kendisiyle sohbet eden gazetecilere “25 kilo verdim” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti