Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2011 Zafer Fuarı kapılarını açtı

Bu haberin fotoğrafı yok
2011 Zafer Fuarı kapılarını açtı

Geleneksel olarak düzenlenen Afyonkarahisar Zafer Fuarı’nın 16.’sı kapılarını açtı. 30 Ağustos tarihine kadar açık kalacak olan Zafer Fuarı’nda kentimizden ve şehir dışından ulusal çapta birçok firma ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak

Fuarın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ESOB Başkanı Kadir Konak, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Kahveciler Odası Başkanı Atilla Kocabaş birlikte kesti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, fuarın hayırlı olması temennisinde bulunurken, firmalara da bol kazançlar diledi.
Her yıl ilginin giderek arttığı Zafer Fuarı’na bu yıl aralarında uluslar arası firmaların Türkiye Temsilcileri’nin de yer aldığı toplam 113 firma iştirak etti. 6 gün boyunca firmaların ürünlerini sergileme fırsatı bulacağı Zafer Fuarı’nın bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor. 50’si Afyonkarahisar’dan olan firmaların 63’ü ise Türkiye’nin değişik kentlerinden katıldı. Zafer Fuarı’nda ülke bazında Almanya, İtalya, Fransa, Japonya, Hindistan, Güney Kore ve Çin menşeili ürünler ile ilimiz dışından; İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Konya, Gaziantep, Eskişehir, İzmir, Trabzon, Kütahya, Uşak, Hatay, Denizli ve Ordu illerinden çeşitli firmalar ürünlerini sergileyecek.
Önümüzdeki yıl sanayi
ihtisas fuarları düzenlenecek
Öte yandan bugüne kadar ilimizin önemli bir eksiği olan sanayi ihtisas fuarları da önümüzdeki yıl itibari ile düzenlenmeye başlayacak. İlk olarak 3 Nisan 2012’de 1. Afyonkarahisar Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı organize edilecek. Ardından 5 Eylül 2012 tarihinde ise 1. Otomobil Motosiklet ve Yan Sanayi Fuarı düzenlenecek olup; Art Fuar Organizasyonu tarafından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası’nın destekleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gerekli izinler alınarak Fuar çalışmalarına başlandı. (Kocatepe)

Kanatoğulları Mercedes’i tercih etti

Kanatoğulları Taşımacılık firması araç filosunu Mercedes marka araçlarla yenileyecek. Firma yetkilileri taşımacılık hizmetini konforlu şekilde sunmayı amaçlıyor

16. Zafer Fuarı’nda Mercedes-Benz marka araçlarla filosunu yenileyecek olan Kanatoğulları Taşımacılık firması standında araçlarını tanıtıyor. Hases Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş Has Afyon Şubesi Kamyon Satış Danışmanı Beytullah İlcan konu hakkında bilgi verdi. Kanatoğulları Taşımacılık firması ile iki hafta süreli araç görüşmesi sonucu Fuar Haftasında iki adet araç satışı yaptıklarını bildiren Has Afyon Şubesi Kamyon Satış Danışmanı Beytullah İlcan şöyle konuştu: “Kanatoğulları Taşımacılık yetkilileri şubelerini geliştirmek adına yine Mercedes’le çalışmayı düşünmektedirler. Bundan sonra da firma Mercedes markası ile çalışacaklar. Firma yetkililerinin bu tasarrufu bizleri mutlu etti.” Kanatoğulları Taşımacılık Şirket Müdürü Turizm firması yetkilierinden Ömer Çevik, şu anda 45 aracın öğrenci ve personel taşıma işinde hizmet verdiğini söyledi. Çevik, bu araçlar içerisinde değişimi gereken araçlarda Mercedes marka araçlarla değişim yapılacağını sözlerine ekledi. Tanıtım standında Kanatoğulları Taşımacılık şirket ortaklarından Süleyman Çevik de hazır bulundu. (Kocatepe)