Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2014’te de birlikte kutlayalım” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"2014'te de birlikte kutlayalım"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle emekliye ayrılmış cami hocası ve din görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Çoban, bu haftayı 2014’te de birlikte kutlama temennisinde bulundu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, emekliye ayrılmış cami hocası ve din görevlilerine kahvaltı ikramında bulunuldu. Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıya, çok sayıda emekli cami hocası ve din görevlisi katıldı.
MÜFTÜ İŞLİYEN’DEN
BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı düzenledikleri çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutladıklarını belirten İl Müftüsü Burhan İşliyen, hafta dolayısıyla emekli cami hocaları ve din görevlileri ile bir araya gelmekten büyük duyduğunu söyledi.
Tüm cami hocası ve din görevlilerinin Cami ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yıllarca, insanlara dini eğitimler vererek emekliye ayrılan cami hocası ve din görevlilerinin hizmetlerinin karşılığının ödenemeyeceğini söyledi. Hafta anısına emekli cami hocası ve din görevlilerine yönelik düzenlenen kahvaltıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Çoban, 2014 yılında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası’na sağlık ve afiyetle ulaşarak, yine bir araya gelmeyi ümit ettiğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti