Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2015’te projelere ağırlık verildi – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep
2015'te projelere ağırlık verildi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Şuhut Belediyesi olarak 2015 yılında yatırım ve proje çalışmalarına ağırlık verdik. Başta Mezbaha Projemiz olmak üzere bazı projelerimizde inşaat çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Kapalı Pazaryeri gibi önemli bazı projelerimizde de proje çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Bozkurt, 2015 yılında Şuhut-Kart’ın hayata geçirildiğini de hatırlatarak, Şuhut-Afyonkarahisar arası taşımacılık yapan tüm araçlarda Şuhut-Kart’ın geçerli olduğunu ifade etti. Günümüz teknolojisini yakalamak adına 2015 yılında Şuhut Belediyesi olarak önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Bozkurt, Belediye Hizmet binası içerisinde tüm bilgisayar altyapısının ve kullanılan teşrifatın da yenilendiğini bu çalışmaların genel olarak Belediye Bünyesinde yapıldığının altını çizdi. Yapılan altyapı çalışmaları sayesinde 2016 yılında E-Belediyecilik ile Şuhut halkını buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Bozkurt, “İnşallah 2016 yılı içerisinde Belediyemiz hizmetlerine vatandaşlarımız Belediyemiz internet sitesi üzerinden ulaşabilecekler. Bu sayede Belediyemizle ilgili iş ve işlemlerini buradan çözüme kavuşturabilecek özellikle zamandan büyük ölçüde tasarruf etmiş olacaklar” dedi.
ARAÇ FİLOSUNA KATKI
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt 2015 yılında Belediye araç filosunu genişletmek ve güçlendirmek adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Başkan Bozkurt, yetersiz gelen araç filosuna, 1 adet kamyonet, 2 adet büyük kamyon, 1 adet küçük kamyon, 1 adet greyder, 1 adet iş makinası(ekskavatör), 1 adet harfiyat kamyonu, 1 adet kepçe, 1 adet traktör, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet tam donanımlı cenaze yıkama aracının eklendiğini kaydetti. Yaklaşık 10 yeni aracın araç filosuna eklendiğini kaydeden Bozkurt, 2009 yılında göreve geldiğinde Belediye araç filosunda sadece 35 aracın bulunduğunu şuanda bu sayının 70 araç olduğunu belirterek aradaki farkı gösterdi. Bozkurt “Halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunmak adına araç filomuzu sürekli genişletiyoruz. Allah’a çok şükür 2015 yılı içerisinde araç filomuza büyük bir yatırım yaparak yaklaşık 10 araç daha kazandırdık. İnşallah 2016 yılında da araç filomuzun genişletilmesiyle ilgili çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.
Bozkurt, 2015 yılında çalışmalarına damga vuran Modern Mezbaha projesi hakkında da bilgiler vererek projeyi değerlendirdi. 10.000 m2 alan üzerine inşa edilecek olan Modern Mezbahanın 4.500m2 kapalı alana sahip olacağını belirten Başkan Bozkurt, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgeye hitap eden bir mezbaha olacağını kaydetti. Başkan Bozkurt, yaklaşık 5 milyon lira maliyeti bulunan mezbahanın son teknoloji ile donatılacağını belirterek, projenin kamu ve özel sektör ortaklığı olduğunu belirtti. Projede TKDK’dan da hibe kullanıldığını ifade eden Bozkurt, projenin fiziki durumunun yüzde 70’e geldiğini belirtti. Başkan Bozkurt, projenin 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacağını da sözlerine ekledi.
TOKİ VE DOĞALGAZ MÜJDESİ
2015 yılında Şuhut Belediyesi’nin özverili çalışmaları ile hayata geçen TOKİ  II. Etap Konutları ve doğalgaz çalışmaları ile alakalı da bilgiler veren Başkan Bozkurt, TOKİ’nin Şuhut’a ikinci defa gelmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, TOKİ’ye yer teslimi ile ilgili çalışmaların  sürdüğünü kaydetti.
TOKİ II. Etapta 414 ailenin  ev sahibi olacağı müjdesini veren Bozkurt, “Şu anda TOKİ, Hastane, Adliye, Okullar ve İlim Kültür Merkezinin bulunduğu alan daha önce maalesef çöp yığınlarıyla dolu ilçemize yakışmayan bir alandı. Göreve geldiğimiz 2009 yılında ilk işimiz bu alanın ıslah edilmesi ve vahşi çöp depolama  uygulamasına son verdik. Bu alan şimdi adete bir cazibe alanına dönüştü” dedi. Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Bozkurt, proje ihalelerinin gerçekleştirildiğini ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “En başında söylediğimiz gibi inşallah halkımızı önümüzdeki yıllarda doğalgaz ile buluşturup, verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız” dedi.
Bozkurt, 2014 yerel seçimlerin ilçe halkından gelen önemli talepler arasında yer alan Şuhut-Afyonkarahisar arasına bölünmüş yol talebi ile ilgili olarak yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini. Bunun sonucunda AK Parti Afyonkarahisar 5. Olağan İl Kongresinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından müjdesi açıklanan Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş yoluyla ilgili yer tesliminin yapıldığını ve bölünmüş yol çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti. Başkan Bozkurt, yine 2014 seçimlerinde verdiği sözlerden bir tanesi olan Şuhut Kız Kur’an Kursu ile ilgili olarakta inşaat çalışmalarının neredeyse tamamlandığını ve Şuhut Emine Erdoğan Kız Kur’an Kursu adının Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından verildiğini kaydetti. Başkan Bozkurt, “Her zaman olduğu gibi halkımıza verdiğimiz sözleri 2015 yılın da da yerine getirdik. Bu vesile ile Rabbime verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi bizlere nasip ettiği ve halkımıza karşı mahcup etmediği için sonsuz şükrediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti