Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2016’da İGM yeni binasında – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
2016’da İGM yeni binasında

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, İGM Üyesi Ömer Dayı ve Kocatepe Gazetesi muhabiri Burcu Aydın’la birlikte İl Özel İdaresi’nin yeni hizmet binası inşaatını inceledi.
TÜM BİRİMLER
BİRARADA OLACAK
İl Özel İdaresi’nin İl Genel Meclisi de dahil dört ayrı yerde hizmet verdiğini söyleyen Salih Sel, Özel İdare İşhanı’nın 6. katında Encümen Müdürlüğü ve meclisin hizmet verdiğini kaydetti. Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün Konya yolu üzerinde, Özel İdare Genel Sekreterliği’nin ise Anıtpark yokuşunda bulunduğunu belirten Sel; “Yol Şube Müdürlüğümüz, Su ve Kanalizasyon, Ruhsat Şube Müdürlüklerimiz Karaman İş Merkezi’nde bulunuyor. Özel İdare olarak dört ayrı bölümdeyiz. Yeni hizmet binamız kullanıma açıldığın da tüm birimler orada olacak. Tüm birimler arasında zaman kaybetmeden koordinasyon kopukluğu olmadan iş ve işlemler gerçekleştirilecek. Özel İdare’nin yeni hizmet binası yaklaşık on bin metrekarelik alanı kapsıyor” dedi.
HİZMETLER SERİ
 İLERLEYECEK
İl Özel İdaresi’nin tüm birimlerinin bir araya gelmesi ile işlerin daha hızlı ilerleyeceğini vurgulayan Salih Sel, çeşitli zamanlarda inşaatta incelemelerde bulunduğunu söyledi. Yanlış ve eksik giden işlere müdahale ettiklerini belirten Sel; “İnşallah bu yılın ortalarında taşınmayı hedefliyoruz. Yeni hizmet binamızda hizmetlerimiz daha seri ilerleyecek. Otogarın karşısında bulunan İl Özel İdaresi birimlerinin bulunduğu bölge de bilindiği üzere TOKİ konutlar inşa etti. Biz bu bölgeye kampüs liseyi taşımayı da düşünüyoruz. Bilindiği üzere Küçükçobanlı yolu üzerine bölge ihtiyacını karşılayacak 3 bin kişilik camii de yapılıyor” diye konuştu.
İl Özel İdaresi’nin tüm birimleriyle bulunacağı yeni hizmet binası çevresinde yeni bir alanın doğduğunu belirten Salih Sel, bölge de TOKİ tarafından inşa edilen çok sayıda konutun teslim aşamasına geldiğini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti