Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2019 seçimleri için şimdiden çalşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi İl
2019 seçimleri için şimdiden çalşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer ile Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı ziyaret etti. Demirkırkan, her iki başkana referandum sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Demirkırkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şaibe iddialarıyla birlikte bir referandum geçti. Buradaki şaibeyi er ya da geç mutlaka ortaya çıkaracağız. Ama bir taraftan da şunu görmek lazım: 2019’da Türkiyemiz için ardı ardına önemli seçimler var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlerde, genel seçimlerde ve Cumhurbaşkanı Seçimi’nde başarı kazanmak için şimdiden çalışmaya başlayacak” dedi.
Sinanpaşa, Hocalar, Sandıklı, Kızılören, Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçe başkanları ile de bir araya gelen Demirkırkan, “Değişik grupların demokrasi paydasında buluşabildiğini gösterdi. Yüzde 50’lik cumhuriyet bloğunu korumak ve daha da büyütmek bizlerin sorumluluğundadır. Bugünden tezi yok çalışmaya, insanlarımızdan destek istemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti