Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2021’in ilk icraatları kreş ve üst geçit

2021’in ilk icraatları kreş ve üst geçit

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

2021 yılı ile birlikte projelerine hız vereceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Önce Devlet Hastanesi’nin yanındaki kreşimizin ihalesini, sonra da asansörlü üst geçitlerimizin ihalesini yapacağız” dedi

 

2021 yılının başlamasıyla birlikte yeni projelerin ardı ardına ihaleye çıkarılacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yapılacak ilk işin Devlet Hastanesi yanındaki kreş projesi olduğunu bildirdi.
2020’nin son aylarında yapılması planlanan bazı işleri teknik nedenlerle 2021 yılına ertelediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Bu ay itibariyle inşallah projelerimizin ihalelerine çıkacağız. Başlangıçta ilk ihalemiz Devlet Hastanesine 350-400 kişilik bir kreş yapımı olacak. İlk kreşimizi oraya yapacağız. Arka tarafta helikopter pistinin olduğu alanda bir trafo var. O trafonun yanına da inşallah bir yeşil alan nefis bir proje ile oradaki sağlık çalışanlarına yönelik bir kreş yapacağız. Sağlıkçılarımız pandemiden dolayı çocukları ve aileleriyle hoşça vakit geçiremediler. Bize böyle ciddi bir talep geldi. Projeleri yaptırdık ve ihaleye çıkıp oraya başlayacağız.” dedi.
Kreş ihalesinin ardından asansörlü üst geçit projelerinin hayata geçeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Asansörlü üst geçitlerimiz var. İkincisini de inşallah eski Devlet Hastanesinin olduğu yerde Sağlık Müdürlüğü ile eski devlet hastanesinin karşısına yapacağız. Çünkü iki taraftan kamuya ait resmi bina olmadığı zaman vatandaş haliyle dükkanın önü veya apartmanın önü kapanıyor diye tepki gösteriyordu. Bizim aslında bir niyetimiz de Park Afyon AVM önüne 3. üst geçidi yapmayı düşünüyorduk. Gidip inceledik. Dükkan sahipleri haklı olarak ‘Siz olsanız yaptırır mısınız?’ dediler. Empati kurmak lazımdı. Vatandaşlardan tepki alacağımız için eski devlet hastanesinin olduğu yerde yapacağımız üst geçidimizin ihalesini yaptık.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi