Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2022’nin yıldızı da Ayazini

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde “Gizemli Şehir Afyonkarahisar” sloganıyla tanıtım atağı yapılan Frig Vadisi’ndeki Ayazini bölgesi, yeni yılın ilk gününde de ziyaretçi akınına uğradı

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde büyük bir dönüşüm geçiren, Frig Vadisi’ndeki Ayazini, 2022 yılının ilk gününde de yerli misafirlerin yanı sır Rus ve Arap konukları ağırladı.
Afyonkarahisarlı misafirler kadar şehir dışı, hatta yurtdışından gelen misafirlerin de ilgi odağı hâline gelen Ayazini, ATV ve bisiklet turları ile de cazibesini artırdı.
MİSAFİR DE MEMNUN, İŞLETMECİLER DE
Ayazini’ndeki hareketlilik dolayısıyla yerel işletmecilerin yanı sıra Ayazhan ve Şehr-i Frig gibi markalar da yoğunluk yaşadı.
Ayazini’ndeki tarihi ve turistik mekanları inceleyen misafirler, “Ayazini’nin methini duymuştuk, ama sadece televizyonda izlemek, gazetede okumak yetmiyor. Burası gelinip görülmeli.” dediler.
Ayazini’ndeki esnaf ise Vali Gökmen Çiçek’e duacı. Esnaf, “Allah Valimiz Gökmen Çiçek’ten razı olsun. Bize yol gösterdi, sahip çıktı. Yıllardır fark etmediğimiz tarihi mirası O’nun sayesinde fark ettik.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi