Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, AK Parti’nin 2023 hedeflerine Türk Milleti ile ulaşacağını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği İscehisar’da coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe Başkanı Murat Dikmen ve beraberindeki heyet tarafından ilçe merkezinde karşılanan Milletvekili adayı Koca, ilk olarak teşkilat mensuplarıyla ilçe binasında bir araya geldi. İlçe teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında Başkan Murat Dikmen’den bilgiler alan Koca, İscehisar’ın önemine değinerek, “İlimiz ve ülkemiz acısında mermer üretiminde İscehisar’ımız önemli bir konuma sahip. Bu gün ilimize ciddi anlamda ekonomik girdi sağlıyor. Aynı zamanda binlerce kişi mermer sektöründe çalışarak evine ekmek götürüyor” diye konuştu.
Mermer sektöründeki sorunların birçoğunun AK Parti hükümetleri döneminde giderildiğine dikkat çeken Milletvekili adayı Koca, “Hükümetlerimiz diğer alanlara yaptığı düzenlemeleri ve teşvikleri mermer ve maden sektörüne de yaptı. Bu gün iş adamlarımızın diğer ülkelerde söz sahibi oldu. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık görevi boyunca yurt dışı ziyaretlerine iş adamlarımızı da dahil ederek, ülke ülke dolaştı. 2002 yılı öncesi ihracatımız yok denilecek kadar az iken, bu gün ihracatımızdaki hedefimiz 500 Milyar TL oldu. Allah’ın izni ile 2023 yılında bu hedefe birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu. İscehisar ilçesindeki ziyaretlerini gün boyu sürdüren Milletvekili adayı Koca’ya vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi. Koca’ya İscehisar ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ceylan Uluçay, Kenan Şahin ve Ekrem Demirel, İlçe Başkanı Murat Dikmen, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti. Ayrıca Milletvekili adayı Koca’nın ziyaretlerine Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi de katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti