Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024’ün Ekonomi Beklentileri Masaya Yatırılacak

AFİKAD Yönetim Kurulu Üyelerinin organize ettiği “Ekonomide ve Borsada 2024 Beklentileri” konulu panelde ekonomi ve iş dünyasından isimler bir araya gelirken, 2024 yılının ekonomik beklentileri istiare edilecek.

AFİKAD Yönetim Kurulu Üyelerinin

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Samiye Hancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Nalân Karcı, Ayşe Kocaçay ve Sevil Kütahya, Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında AFİKAD ev sahipliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler işbirliğiyle gerçekleşecek olan “Ekonomide ve Borsada 2024 Beklentileri” konulu panelin davetiyesi de verildi. Panelistler; Kurumsal İletişim Direktörü Dr. Barış Esen, Direktör Dr. Nuri Sevgen ve Ekonomik Araştırmalar Müdürü Erol Gürcan ekonomide 2024 yılı beklentileri hakkında konuşacaklar. Panel 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 17.30’da ATSO Meclis Salonu’nda başlayacak. AFİKAD yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.