Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umut Mürare’ye büyük ilgi

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’a gelen İlahi ve ezgi sanatçısı Umut Mürare, Zafer Meydanında düzenlenen Ramazan Ayı Etkinliklerinde sahne alırken vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediye tarafından Zafer Meydanında düzenlenen Ramazan Ayı Etkinlikleri farklı akviteler, konserler ve organizasyonlarla Ramazan akşamlarına farklı güzellik katmaya devam ediyor. “Sensiz Olmuyor”, “Duamsın”, “Ben Seni Görmeden Sevdim”, “Veda” ve “Canım Halep” gibi birçok çalışmaya imza atan sanatçı Umut Mürare, Zafer Meydanında sevenleriyle buluştu. Vatandaşlar, sanatçı Umut Mürare’nin sahne aldığı ezgi ve ilahi dinletisine de büyük ilgi gösterdi.

SANATÇI MÜRARE’DEN BAŞKAN ZEYBEK’E TEŞEKKÜR

Vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan Sanatçı Umut Mürare ise, ” Güzel bir Ramazan akşamında bizleri sizlerle buluşturan Cenab-ı Allah’a sonsuz hamdu senalar ediyoruz. Ramazan ayının tüm güzelliklerinin yaşandığı bu günlerde programa bizleri davet ederek, sevenlerimizle buluşmamızı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyoruz. Uzaktan yakından demeden bugün ki etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, birbirinden değerli Afyonkarahisar’lı büyüklerimize ve kardeşlerimize saygılarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti