Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan Valisi Valilik sitesinde de yerini aldı

Bu haberin fotoğrafı yok
23 Nisan Valisi Valilik sitesinde de yerini aldı

Afyonkarahisar’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Valilik koltuğuna oturan 8. sınıf öğrencisi Yıldız Kılıç, Valilik web sitesinde de Afyonkarahisar Valisi olarak tanıtıldı

Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Yıldız Kılıç, geçtiğimiz gün Vali İrfan Balkanlıoğlu’ndan görevi devralmış ve Afyonkarahisar Valisi olarak Vali makamına oturmuştu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve dünya da bir eşi daha olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından işlemleri sürdürülen www.afyonkarahisar.gov.tr resmi web sitesinde de Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yerine 23 Nisan Valisi olarak tanıtılan Öğrenci Yıldız Kılıç, Afyonkarahisar’ın sorunları ile yakından ilgilenmiş, Belediye Başkanı ve İl Sağlık Müdürüne bazı talimatlarda bulunmuştu.
23 Nisan Valisi Yıldız Kılıç, ilk mesajında ise tüm Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, kendilerine bu bayramı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anmıştı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti