Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24 Haziran cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi!

Orman ve Su İşleri
24 Haziran cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nda dün öğleden sonra Cuma namazına müteakip basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayları, mevcut milletvekilleri ve partililer hazır bulundu.
“24 HAZİRAN’DA 2. BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ”
Toplantının açılışını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen yaptı. Ankara’da seçim beyannamesi ve milletvekili adayları tanıtım toplantısını yaptıklarını söyledi. 24 Haziran 2018 seçimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetiyle başlatıldığını söyleyen Sezen, “Vakit Türkiye vakti, vakit Afyonkarahisar vakti diyerek yola çıkıyoruz. İnşallah diğer seçimlerde zafer kazandığımız gibi 13’ncü seçimi de Sayın Bakanımızın hamiliğinde milletvekillerimiz ve adaylarımızla birlikte 24 Haziran’da inşallah ikinci bayramımızı kutlayacağız” dedi.
İLK SÖZ GENÇ ADAYIN
AK Parti Milletvekili adayları sırayla söz alarak kendilerini tanıttılar. AK Parti Milletvekili aday listesi 6’ıncı sırada yer alan İbrahim Ünlüer, 1997 yılında Afyon’da dünyaya geldiğini söyledi. Ünlüer, “21 yaşındayım aday adayı olduğumda 20 yaşındaydım. 21 yaşıma gireli 15 gün oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Yüce Meclisimiz sayesinde 1 yaş indirimi oldu. Seçme seçilme yaşı düşürüldü.  Bize de milletvekilliği adaylığını Allah nasip etti. Sayın Genel Başkanımızın takdiriyle aday gösterildik. Partimiz için davamız adına çalışacağız.  Allah yar ve yardımcımız olsun Allah’a emanet olun” diye konuştu.
“ADAYLIĞIMIZ HAYIRLI OLSUN”
Beşinci sıra milletvekili adayı Mehmet Zeybek, Ramazan ayının ve Cuma gününü mübarek olmasını dileyerek konuşmasına başladı. Afyon doğumlu olduğunu belirten Zeybek, “Afyon doğumluyum. İmam Hatip Lisesi sonrası Afyon Lisesini dışarıdan bitirerek Erzurum İslami ilimler Fakültesinden 1981 yılında mezun oldum. 1976’dan günümüze kadar RP, FP, Milli Türk Talebe Birliği’nde bulundum. AK Parti’nin ilk kurucularındanım. AK Parti’de Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı yaptım. Nihayetinde Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’dan sonra 6 yıl gibi bir süre de İl Başkanlığı yaptım. Nasip oldu aday adaylığına müracaat ettik. Beşinci sıra adaylığımın ilimize, partimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRDÜ”
AK Parti 4’ncü sıra adayı Rasime Kıpırtı Fedakâr, 1976 yılında Afyon’da doğduğunu kaydetti. Mali Müşavirlik yaptığını evli ve bir çocuk annesi olduğunu belirten Fedakâr şöyle konuştu: “AK Parti Erdemliler Hareketi olarak 2001’de ilimizden yola çıktığından beri biz de içinizden bir kız kardeşiniz olarak bu çalışmalarda ye aldık. Çalışmalarımıza hiç ara vermedik, hız kesmedik. Elimizden geldiği kadar gücümüz yettiğince bütün çalışmalarda bulunmaya gayret gösterdik.  Bugün de Allah nasip eyledi. Gösterilen teveccühle partimizden 4 sırada milletvekili adayı olduk.”
“İNŞALLAH 25 HAZİRAN’DA GÜZEL TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”
AK Parti 3’ncü sıra Milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven, 1969 yılında Afyon’da doğduğunu kaydetti. İlk ve orta tahsilini Afyon’da tamamladıktan sonra 1991 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu söyleyen Yurdunuseven şunları söyledi: “Yaklaşık 26 yıldır Afyon Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktayım.  2004-2009 yılları arasında Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Üyeliği yaptım.  2012 yılında AK Parti yeni il yönetimine girerek İl Seçim İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirdim.  24 Haziran 2014 tarihin de Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle İl Başkanı olarak atandım. 17 Şubat 2018 tarihli 6’ncı olağan il kongresinde İl Başkanlığı görevine seçildim. Bir Erdemliler Hareketi olarak Afyonkarahisar’dan başlattığımız bu hareketin irade, erdem ve cesaretle devamı için ben de milletvekili aday adayı oldum. Sayın Genel Başkanımız ve teşkilatımızın takdirleriyle milletvekili adayı olarak gösterildim. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Başta Sayın Bakanımızın hamiliğinde olmak üzere inşallah 24 Haziran günü Afyonkarahisar’dan çalışmalarımızın çok güzel neticesini alacağız. İnşallah 25 Haziran’ da çok güzel bir Türkiye, çok güzel bir Afyonkarahisar’a uyanmak istiyorum. Bunu başaracağımıza inanıyoruz.”
ÖZKAYA: BEŞ KEZ LİSTEDE YER ALMAK DA ŞEREFTİR
AK Parti Milletvekili ve 2’nci sıra Milletvekili adayı Ali Özkaya yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Cumanız ve Ramazan ayınız mübarek olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin takdiriyle milletvekili ve yeniden milletvekili adayı olarak karşınızda bulunuyoruz. Allah’a hamd olsun partimiz 12 Haziran 2007 tarihinden bugüne kadar beş kez milletvekili adaylığı listesinde yer verdi. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza ve tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum. Çünkü beş defa bir insanın milletvekili adayı olarak milletvekili adayı olarak bir listeye konulması onun için büyük bir şereftir. Allah onlardan razı olsun teşekkür ediyor, onlara saygılarımı sunuyorum.”
ÖZKAL: KURUCU MECLİSTE BAŞ ÖRTÜMLE İLİMİ TEMSİL ETTİM
AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. 26. Dönem Milletvekili olarak hayatında kendisine yönetilmekte zul addettiği 1980 darbe anayasasını değiştirmeyi Allah’ın 26’ncı döneme nasip ettiğini söyledi. Özkal şu ifadeleri kullandı: “Bunun dışında 15 Temmuz gibi çok zorlu bir sınavı da yine milletimizle birlikte atlatmayı 26’ncı döneme nasip etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle ‘ikinci kurucu meclis’ olarak tanımlanan 26’ncı dönemde ilimi temsil etmeyi bana başörtümle nasip ettiği içinde Rabbime hamd ediyorum.”
24 HAZİRAN EN ÖNEMLİ SEÇİM
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, mübarek bir Cuma gününde duaların kabul olduğu zaman diliminde partililerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Eroğlu, “Mübarek Ramazan-ı şerifinizi de gönülden tebrik ediyorum. Bu ayın içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi var. Allah nasip ederse inşallah bayramda da birlikte olacağız. Şimdiden bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Bu mübarek günlerin tüm milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan bu mübarek günler adına niyaz ediyorum. Milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız konuştular. Özellikle şunu ifade edeyim, 24 Haziran tarihinde bir seçim var. Şuna inanarak da söylüyorum, Osmanlı ve Cumhuriyet tarihini en iyi bilen tarihçilerden biri olarak mühendis olarak değil tarihçi olarak söylüyorum şu anda cumhuriyet tarihinde ki en önemli seçim 24 Haziran seçimleridir” dedi.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMA
Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından çok sayıda ağaç dikildiğini söyleyen Eroğlu şöyle konuştu: “Çok ağaç dikiyoruz. Milyonlarca ağaç diktik. Artık her Afyonlunun dikili ağaçları var. Afyon’da dikili ağacım yok demeyin.  Ama biz herkes için ağaç dikiyoruz. Bize oy versin vermesin. Ben tabi bunların anlatmayayım.  Çünkü anlatırsak sabah olur. İnşallah bugün sabah saat 11:00’de İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışını yapacağız.  Türkiye de bir ilk olan çalışmayı Afyonkarahisar’a yaptık.  İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Türkiye’nin örnek aldığı bir çalışma oldu” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti