Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“24 Haziran’da vatanperverlerin dediği olacak”

Ziraat Mühendisi İbrahim Aksu,
“24 Haziran’da vatanperverlerin dediği olacak”

Ziraat Mühendisi İbrahim Aksu, cumhur ittifakının, milletin ittifakı olduğunu, partisinin beklenmeyen bir oy alarak meclisteki yerini alacağını iddia etti.
“MHP’DEN ADAY ADAYI OLMAK ŞEREF”
Tüm MHP’liler olarak büyük ve kutlu bir davanın mensubu olduklarını, davanın özünden geldiğine vurgu yapan Aksu, “İzmir Hatay Ülkü Ocakları’nda görev aldım. En son görev yapmaktan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Narlıdere’de ilçe yöneticiliği yaptım. 24 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için MHP Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığı için İzmir Narlıdere teşkilatındaki görevinden istifa ettim. Bu kutlu yola çıkarken tek gayem vatana millete ve Afyonkarahisar’a hizmet etmektir. Bugüne kadar inandığım davadan Türk milliyetçiliğinden, turan ülküsünden zerre taviz vermedim ve çizgim de sapma olmadı. Ne görev verilirse yaptım ama hiç bir şey istemedim. MHP’den aday adayı olmak şahsım için ayrı bir şereftir, onurdur” dedi.
“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN İTTİFAKIDIR”
“24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde vatanperverlerin dediği olacak” diyen Aksu şöyle konuştu: “Cumhur ittifakı, milletin ittifakıdır. Bu ittifak hedefine ulaşacak Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir oy patlaması ile mecliste beklenmeyen çoğunluğu elde edecektir. Hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin sözü sözümüzdür, yolu yolumuzdur. Geçmiş dönemlerde davamızın büyüyüp gelişmesinde büyük emekleri olan eza ve cefa çeken taş medreseli ağabeylerime ve davamızın mihenk taşı olan ve hepimizin yetiştiği ve görev aldığı Ülkü ocaklarına ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Seçimlerin Türk milletine, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ne mutlu Türk’üm diyene.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti