Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

245 Öğrenci Yetenek Taramasından Geçti

Afyonkarahisar Valiliği’nin himayesinde yürütülen ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’ kapsamında, 245 üçüncü sınıf öğrencisi yetenek taramasından geçti

Afyonkarahisar Valiliği'nin himayesinde yürütülen

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen katılarak öğrencileri yakından takip etti.

Programda, öğrencilerin koordinasyonları, denge ve reaksiyon süreleri gibi çeşitli testler uygulandı. Elde edilen veriler ışığında, hangi spor dalında yetenekli oldukları belirlenen öğrenciler, ilgili spor branşlarının antrenörlerine yönlendirilecek.

İl Müdürü Kasapoğlu, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı değerlendirirken, “Bugün burada gerçekleşen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’na katılan tüm öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sporun ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak adına böyle bir programın düzenlenmesi oldukça kıymetlidir. Gençlerimizin spor yapma alışkanlığını kazanmaları ve potansiyellerini keşfetmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu program, onların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak ve gelecekteki sporculuk kariyerlerine ışık tutacaktır. Tüm katılımcılara başarılar diliyor, spor dolu günler geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

245 Öğrenci Yetenek Taramasından Geçti

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti