Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

25 bin metre yağmursuyu şebekesi döşenecek

Bu haberin fotoğrafı yok
25 bin metre yağmursuyu şebekesi döşenecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ihale edilen Atıksu Şebeke İnşaatları şehrimizin üç bölgesinde başladı

Selçuklu Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı, Güvenevler Mahallesi ve Veysel Karani Mahallelerinde başlatılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Bu yıl içinde tamamlanan yağmur atık suyu çalışmalarında Osmangazi, Orhangazi ve Yeşilyurt Mahalleleri muhtelif sokaklarına toplam 8 bin 431 metre yağmursuyu şebekesi döşendi.
Öngörülen program çerçevesinde ihtiyaç duyulan bölgelerde başlatılan çalışmalarla Hoca Ahmet Yesevi, Veysel Karani, Güvenevler, Örnekevler, Kocatepe ve Kanlıca Mahallelerine yaklaşık 9 bin 661 metre; Adnan Kahveci Bulvarı ve Selçuklu Mahallesi muhtelif sokaklarına yaklaşık 7 bin 687 metre olmak üzere toplam 17 bin 348 metre yağmur ve kanalizasyon atık suyu şebekesi döşenmesi planlanıyor.
Döşenecek şebeke hatları ile yağışlı havalarda yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokan su birikintileri önlenecek, bu bölgelerde meydana gelen su baskınları şikayetleri giderilmiş olacak.
Söz konusu altyapı çalışmaları tamamlandığında 2010 yılı içinde muhtelif çaplarda toplam 25 bin 779 metre yağmursuyu şebekesi döşenmiş olacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti