Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“28 Şubat’ın Yıldönümünde Tüm Darbeleri Telin Ediyorum”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, 28 Şubat darbesinin CHP zihniyetinin ürünü olduğunu belirtti. Ailesiyle birlikte bu süreçte mağdur olduğunu belirten Özkaya, “Türkiye’de darbe ve darbe seviciliği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 Temmuz itibari ile milletimiz tarafından tarih olmuştur. 28 Şubat post-modern darbesinin 27’nci yıldönümünde tüm darbeleri telin ediyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekili Av.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 28 Şubat post modern darbesi’nin yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak darbecileri kınadı.

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, 28 Şubat post-modern darbe sürecinde ailesiyle birlikte mağduriyet yaşayanlardan biri olduğunu ifade etti. Milletvekili Özkaya, “28 Şubat darbesinin CHP zihniyetinin ürünüdür. Demokratik yollar ile iktidara gelen bir siyasi düşüncenin, askeri vesayet ile hukuksuz bir şekilde görevden uzaklaştırılmasına milletimiz şahit oldu. O dönemde birçok acıları millet olarak hep birlikte yaşadık. 28 Şubat’ın acımasız ve hukuk tanımaz yöntemleri ile birçok mağduriyetler yaşandı. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm bu mağduriyetler giderilerek, darbecilerden hukuken hesabını sormakta bizlere nasip oldu. Türkiye’de darbe ve darbe seviciliği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 Temmuz itibari ile milletimiz tarafından tarih olmuştur. Ancak milletimiz ne darbeleri, ne darbecileri nede onlara alkış tutan darbeseverleri asla unutmamıştır. Bu vesile ile 28 Şubat post-modern darbesinin 27’nci yıldönümünde tüm darbeleri telin ediyorum.”