Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2’de 2 yapan Basınspor lider

Afyonkarahisar Barosu tarafından düzenlenen
2’de 2 yapan Basınspor lider

Afyonkarahisar Barosu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda ikinci gün müsabakaları yapıldı. İkinci gün müsabakalarında Basınspor ile ilk günü bay geçen Üniversitespor arasında oynandı. Maçtan 2-1’lik skorla galip ayrılan Basınspor, puanını 6’ya çıkartarak grup liderliğine yerleşti.
BASIN GOLLERİNİ İLK YARIDA BULDU
Maça hızlı başlayan Basınspor oldu. Savunma-orta saha ve hücum hattında etkili olan Basınspor, 12’inci dakikada genç oyuncu Osman’ın golü ile 1-0 öne geçen takım oldu. Bulduğu golden sonra yüklenmeye devam eden ve rakibini frenleyen Basınspor gol izni vermedi. 28. dakikada gelişen Basınspor atağında serbest vuruş kazanıldı. Serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen tecrübeli oyuncu Mustafa, şık bir frikik ile kaleciyi mağlup etmeyi bildi. Basınspor bulduğu golle 2-0 öne geçerken ilk yarı Basınspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
ÜNİVERSİTESPOR DA
GOLÜ FRİKİKTEN BULDU
İkinci yarıda Üniversite öğrencilerinden oluşan Üniversitespor, 45. dakikada frikik vuruşu kazandı. Topun başına geçen genç oyuncu Hüseyin şık şutla kaleci Fatih’i ters ayakta yakaladı ve durumu 2-1’e getirdi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda gol sesi çıkmazken, Basınspor Üniversitespor’u 2-1 mağlup etti
Masterler’in ardından Üniversitespor’u da mağlup eden Basınspor puanını 6’ya çıkarırken grup liderliğini ele aldı.
MASTERLER GERİDEN
GELDİ VE KAZANDI
İkinci gün müsabakalarında Barospor ile Masterspor ile karşı karşıya geldi. İlk günü galibiyetle tamamlayan Barospor’un, ilk maçını mağlubiyetle tamamlayan Masterspor’u mağlup etmesi beklenirken tam tersi oldu. İlk yarıda 3-0 geriye düşen Masterspor, ikinci yarıda yüksek performansla 4 gol bulmayı başardı. Kalesinde ikinci yarıda gol görmeyen Masterspor, 4 gol bularak 4-3 kazanmayı bildi.
Cumhuriyet Kupası’nda ikide iki yapan Basınspor, Masterler’e boyun eğen ve turnuva sahibi Barospor ile karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise Katipspor ile Masterspor karşı karşıya gelecek. Üçüncü gün maçları 24 Ekim Salı günü oynanacak.

1.Basınspor    2    2    0    0    7    4    6
2.Barospor    2    1    0    1    8    5    3
3.Masterspor    2    1    0    1    7    8    3
4.Üniversitespor    1    0    0    1    1    2    0
5.Katipspor    1    0    0    1    1    5    0

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti