Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Bant’ta dereceler belli oldu

Türkiye Bilardo Federasyonu İl

Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği’nin düzenlediği 3 Bant İl Şampiyonası tamamlandı. Turnuvada Ahmet Özaydın şampiyon olurken kupasını Vali Yardımcısı Nurullah Kaya takdim etti

 

Türkiye Bilardo Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan il şampiyonaları müsabakaları 6-26 Eylül 2021 tarihleri arasında 81 ilde yapıldı. Afyonkarahisar’da bir hafta süren il şampiyonasında 62 sporcu mücadele etti. Final maçında Ahmet Özaydın ve Suat Toydemir karşılaştı.
VALİ YARDIMCISI NURULLAH KAYA
YALNIZ BIRAKMADI
Uydukent’teki Limaj Bilardo Spor Salonu’nda yapılan turnuva tamamlandı. İlk olarak 3’erli gruplar halinde gerçekleşen müsabakalar daha sonra eleme sistemiyle devam etti. Sporcuların ve izleyenlerin takdirini toplayan organizasyonu Vali Yardımcısı Nurullah Kaya da izledi.
İlk 8’e kalan Enver Mut, Ahmet Özaydın, Alaattin Çevirim, Tuncay Temirkaya, Harun Yağıcı, İhsan Dumanlı, Ahmet Şimşek ve Suat Toydemir yarı finale yükselmek için mücadele etti. Yarı finale yükselmeyi başaran Ahmet Özaydın, Tuncay Temirkaya, Harun Yağıcı ve Suat Toydemir’in arasından ise finale Özaydın ve Toydemir yükseldi. Final müsabakasında Ahmet Özaydın maçı alarak Şampiyon oldu.
Gerçekleşen turnuvada sporcuları yalnız bırakmayan Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, il şampiyonu Ahmet Özaydın’ın kupasını takdim etti. Güzel bir organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kaya, Şampiyon Özaydın’a Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi. Dereceye giren diğer sporculara ise kupalarını Afyon Pancar Üreticileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Balık, Bilardo Federasyonu eski İl Temsilcisi Alaattin Çevirim, İşinsanı Selçuk Undu takdim etti.
Gerçekleşen turnuvada Şampiyon Ahmet Özaydın, ikinci Suat Toydemir, üçüncü Tuncay Temirkaya ve dördüncü Harun Yağıcı oldu. Turnuvada ilk 11 sırayı alan sporcular 25 Ekim tarihinde Ankara’da başlayacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti