Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“31 Mart’tan Sonra Gerekenleri Yapacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Kurtuluş Caddesi ile Yeşilyol Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Yağcı, 31 Mart 2024’te seçimi kazanması halinde gerekenleri sırayla yapacağını belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Yağcı, Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği üyeleriyle de biraraya geldi.

“SOSYAL YAŞAM BİTERSE TİCARETTE BİTER”

Ziyaretleri sonrası değerlendirmede bulunan Alper Yağcı, şunları kaydetti: “Esnafımız gerçekten dertli. Artık bu siyasi bir söylem olmamalı. Esnaf müşteri istiyor. Afyonkarahisar’ımızın hali gerçekten içler acısı. Dükkân kiraları çok yüksek ve müşteri yokluğu sıkıntısı yaşanıyor. Bizde esnaf olduğumuz için esnafın sıkıntısını iyi biliyoruz. Ziyaretlerimizde esnaf kiradan ve müşterisizlikten dolayı dertlidir. Sosyal yaşamı bitirdiğiniz zaman aslında ticareti de bitiyorsunuz. Şehirde sosyal yaşamı ne kadar canlı tutarsak, hareketliliği sağlarsak esnafta o kadar mutlu olacaktır. Bizler esnaf olduğumuz için bunun çözümünü biliyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra gerekenleri yapacağız. Hemşehrilerimize Afyonkarahisar’ımız için yapacaklarımızı anlatmaya, liyakat ve adaletle kapılarımızı tüm hemşehrilerimize açarak bu şehri yönetmeye talip olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde çok güzel tepkiler alıyoruz. Bana teveccüh gösteren hemşehrilerime söz veriyorum, duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.”

“31 Mart’tan Sonra Gerekenleri Yapacağız”

“GÖREVE SEÇİLİRSEM İLK İŞLERİMDEN BİRİ KENTSEL DÖNÜŞÜM OLACAK”

Alper Yağcı, Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği, üyelerini dernekte ziyaret etti. Dernek Başkanı Serhat Tugan, Yağcı’ya, kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşlarla istişare yapılmasının önem taşıdığını belirtti. Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri ve yerel mahallelerin muhtarları da hazır bulundu. Kasımpaşa Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ve Mecidiye Mahalle Muhtarı Deniz Özcan’da konu hakkında görüşlerini ifade ettiler. Yağcı, konu hakkında şunları kaydetti: “Kentsel dönüşüm şehrin kanayan yaralarından biridir. Bu konu ndemden düşürülmemelidir. Eğer göreve seçilirsem ilk işlerimizden bir tanesi kentsel dönüşüm olacak. Vatandaşın menfaatine olmayan ve rızası olmayan hiçbir kararı almayacağız.”