Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

37 bin üyeli grup, kan bağışlayacak

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta
37 bin üyeli grup, kan bağışlayacak

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir süre önce kurulan ve Afyonkarahisar trafiği hakkında görüş ve önerilere yer verilen Afyon Trafik Yardımlaşma Grubu, 37 bin üyeye ulaştı. Grup Moderatörü Serkan Bağcıvandemir, trafikte bir farkındalık oluşturma amacıyla hareket ettiklerini söyledi. Bağcıvandemir, “Bu grup, yaklaşık 1 yıl önce kuruldu. Biz de sonradan dahil olduk. Amacımız, hem trafikle ilgili bir farkındalık oluşturmak, hem de yaşanan kaza ve sorunları anında paylaşarak takipçilerimizi haberdar etmektir” dedi.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Birçok farklı etkinliğe imza attıklarını, bundan sonra da etkinliklere devam edeceklerini bildiren Bağcıvandemir, “Bugün ve yarın, Park Afyon Alışveriş Merkezi önünde bizim talebimiz üzerine Türk Kızılayı’na ait Kan Bağış Otobüsü gelecek. Biz de grup olarak kan bağışlayarak Türk Kızılayı’na destek vereceğiz. Bu kan bağışı etkinliğimize yoğun katılım bekliyoruz” diye konuştu.
FARKINDALIK ARTIYOR
Afyon Trafik Yardımlaşma Grubu’nun bir taraftan da kendi içinde yarışma düzenlediğini hatırlatan Bağcıvandemir, “Araç içinde emniyet kemerini takarak özçekim yapan grup üyelerimiz arasında çekiliş yapacağız. Çekilişin ardından kazananlara, üye iş yerlerimizin belirlediği hediyeleri sunacağız” ifadelerini kullandı.  
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti