Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3X3 Basketbol Turnuvası başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen “Sokaklar Bizim” 3X3 Basketbol Turnuvası Afyonkarahisar’da da başladı

 

Sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor branşlarının bilinirliğini arttırmak amacıyla “Sokaklar Bizim” 3X3 Basketbol Turnuvasına Tınaztepe KYK, The Nightmare, Adaletin Kılıcı ve Bayraktepe olmak üzere 4 takım katıldı.
Turnuva Tınaztepe KYK ile Bayraktepe takımı arasında yapılan müsabaka ile başladı. Tınaztepe KYK rakibi Bayraktepe’yi 20-3 mağlup etti. Daha sonra karşılaşan The Nightmare rakibi Adaletin Kılıcı’nı 13-10 mağlup etti.
2 devreden oluşan müsabakalarda ilk devre dün yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Turnuvanın ikinci devresi bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak.
“HALKIMIZI TURNUVALARA BEKLİYORUZ”
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, tüm Afyonkarahisarlıları maçlara davet etti. Dereci, “Halkımızın düzenli spor yapması ve sporu sevmesi için başlatılan ‘Sokaklar Bizim 3×3 Baksetbol Turnuvası’ ve ‘Evinin Sultanları voleybol Turnuvası’ projeleri kapsamında 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.
TURNUVALAR DEVAM EDECEK
Siz de “Sokaklar Bizim 3×3 Basketbol” ile “Evinin Sultanları Voleybol” turnuvalarına katılmak için 3 kişiden oluşan takımınızı oluşturup, Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne başvuru yapılabilir. Turnuvalar ücretsiz olup Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’na da başvuru yapılabiliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti