Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 mahalleye lise müjdesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, nüfusu 40 bini bulan 4 mahallenin ortak kullanabileceği bir lise için söz aldıklarını söyledi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz ay Afyonkarahisar ziyareti sırasında, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser ile parti binasında bir araya gelerek Harbiş bölgesinde ikamet eden vatandaşların lise talebini görüşmüştü. Toplantı da, 4 mahalle muhtarı PTT Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki ve mülkiyeti Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’ne ait olan lojman binasının yerine lise yapılmasıyla ilgili Milletvekili Taytak’tan destek istemişlerdi.
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, GEREKEN ÇALIŞMALARI BAŞLATTI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettiğini kaydeden Milletvekili Taytak, “40 bin nüfusa sahip olan, Ali İhsanpaşa Mahallesi, Gazi Mahallesi, Kocatepe Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi’nden oluşan Harbiş semti ve Gazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, mülkiyeti PTT’ye ait olan Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki lojmanların olduğu arsayı lise yapımı için, Bakan Adil Karaismailoğlu Beyden talep ettik. Sayın Bakanımız PTT Genel Müdürünü arayarak gerekli çalışmaları başlattılar. Bakanımız Afyonkarahisar’ın karayolları, hızlı tren, tarihi ve kültürel varlıklarına her zaman sahip çıkmıştır. Kendisine tüm destekleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretimizde Bakan beye Afyon mermerinden yaptırdığımız haşhaş motifli Türk bayrağı hediye ettik.” dedi.
“EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLECEĞİ
UMUNDUNDAYIZ”
Daha sonra Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret ettiğini kaydeden Taytak, “Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü ve Milli Emlak Müdüründen gelen lise talebini Genel Müdürümüz ile paylaştık. Genel Müdür PTT Başmüdürüne arsa takası talebini ilettiler. En kısa zamanda çözüleceği umudundayız. Sayın Genel Müdürümüz Tufan Büyükuzun’a Afyonkarahisar’ımıza olan hizmetlerinden dolayı çok müteşekkiriz. Kendisine Afyon mermerinden yaptırdığımız haşhaş motifli Türk bayrağı hediye ettik.” ifadelerini kullandı.
Taytak, “Emeklerinden dolayı, başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Beye, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Beye, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Milli Emlak Müdürümüze, PTT Başmüdürümüze, muhtarlarımıza ve Afyonkarahisar’ımızın tüm talepleri noktasında gerekli çabayı ve özveriyi gösteren tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.